maanantai 1. syyskuuta 2014

X-Wing: Kath Scarlet Repaint

Kath Scarlet
Bloggailussa ollut nyt reilu tauko kesätöiden ja muiden menojen takia, mutta yritän nyt alkaa taas aktivoitua kouluun palailun myötä. (Mikä on toki taas ristiriitainen ajatus aikataulullisesti jo heti kättelyssä.) Harrastuksetkin ajettiin tietoisesti joiltain osilta lomille muutamaksi kuukaudeksi, mutta kyllä tähän aikaan silti mahtuu Blood Bowlia, maalauskisaa, X-Wing-turnaus ja joku maalattu figukin. Katsotaan, jos saisin näistä rästeistäkin vähän blogattua johonkin väliin. Mutta se päiväkirjailusta ja nyt itse asiaan eli seksikkääseen punapäähän.

Kauanpa siinä sitten menikin, että sorruin maalaamaan uudelleen X-Wingin figuja ja niin kun tuli taas kehuttua, että hirveän nättejä ovat jo valmiiksi ja ei tarvitse alkaa maalaamaan ja kauhean rentouttava peli, kun ei tule lisää maalausprojekteja ja päläpälä. Pienten alusten kohdalla kiusaus ei ole ollutkaan kovin suuri, mutta Large-kokoluokan aluksia käsissään pyöritellessä herää jo heti kaikenlaisia ajatuksia. Varsinkin Millennium Falcon (YT-1300) ja Slave-1 (Firespray-31) ovat saaneet sormet syyhyämään. Molemmat ovat vielä omasta kokoelmasta puuttuneet, joten ylilyönneiltä on vältytty. Kohtalo kuitenkin puuttui peliin viime lauantaina ja käsiini sattui yksi Firespray tarttumaan ja itsehillintä petti lähes välittömästi. Aikani taustamateriaalia selailtuani päädyin herättämään henkiin Kath Scarletin oman aluksen ja siinä sitä sitten oltiin.


Pystynkö enää antamaan itseni käyttää tätä figua millään muulla pilotilla? Jää nähtäväksi. Yritän edelleen pitää itseni aisoissa, etten ainakaan kaikkia aluksia maalaisi heti uudelleen, mutta kaikesta huolimatta tämä oli mukava projekti, joka tuskin jää viimeisekseni tällä saralla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...