lauantai 5. toukokuuta 2012

Projekteja, projekteja, projekteja kaikkialla!

Inspiraatioita voi joskus olla liikaakin
Tervigon on viimeisiä stuffauksia vaille valmis. Se vain oli tässä jo välillä pari viikkoa matkoilla testipeleissä, mutta nyt täytyisi se repäistä valmiiksi, että pääsee keskittymään muihin projekteihin. Sekin vain on helpommin sanottu kuin tehty, jos ei ole harmainta käryä mihin niistä kaikista projekteista tarttuisi. Ajattelin ihan kirjoittaa ylös joitakin ideoita, mitä tässä on pyöritellyt mielessään ja katsotaan, jos se auttaisi asiaa. Tässäkin on vasta pelkät rakenteluprojektit ja perusfigujakin pitäisi maalailla vielä näiden lisäksi.

1. Dark Eldar 750 pistettä
2. Inkvisitio 1750 pistettä
3. Eldar Corsairs X pistettä
4. Eldar Farseer on Jetbike
5. Eldar Warp Spider Autarch
6. Eldar Warp Hunter
7. Eldar Wasp Assault Walker x 3
8. Striking Scorpion Wraithlord
9. Eagle Grav Tank (Falcon-komentoalus)
10. Eldar teema-armeija: Warp Spiders

Heitetään päälle vielä villejä visioita laivueellisesta Eldar-lentokoneita ja siltikään ei olla vielä edes puolessa välissä, kun otetaan mukaan mitä kaikkea kohdat 1-3 sisältäisivät lisää. Tässähän on koko elämä aikaa? Ja se jolla on lopussa eniten leluja voittaa?

4 kommenttia:

 1. Tee seuraavaksi Deldarit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Dark Eldareitani jumittaa tällä hetkellä oikeastaan se, että olen vielä pahasti vaiheessa väriteeman luomisessa. Tiedän vain, että niistä tulee vihreitä, mutta sävyt tai muut karkkiströsselit eivät ole loksahtaneet vielä ollenkaan paikoilleen.

   Poista
 2. Tiedätkö ... tää on tavallaan kiva tietää että muillakin on kaapit täynnä keskeneräistä, toisaalta tietty toivoisi muille valmiita projekteja (kuten toki itsellekin).

  Mutta yksi kerrallaan ne lisääntyy ... kyllä, lisääntyy, yhden kun saa valmiiksi on valmis aina ottamaan pari uutta :)

  Eli keskeneräiset projektit kertoo vain että paljon on valmiina, eikö? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm tykkään logiikastasi ;)

   Mutta vakavammin otettuna, niin tässä sen taas näkee, miten varsin typeränkin asian esittämällä "ääneen" (eli tässä tapauksessa blogitekstinä) voi saada vastauksen tai ainakin sen lohdun, ettei ole pulmansa kanssa yksin :D

   Tämä kyseinen seikka on muutenkin sellainen osa harrastusta, josta kärsivät hieman kaikki. Oli sitten kyse siitä "hitto olispa hienoa tehdä sellanen" tai sitten siitä liian vahvasta inspiraatiosta, että ehtii jo hankkia tarvikkeetkin samantien "valmiiksi odottamaan" ja se odotus on turhan usein varsin pitkä.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...