keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Uusi supersankari: Vindicare Assassin

Toukokuun maalaushaaste 145/500p *köh*
Kiire tulee, jos meinaan saada jotain järkeviäkin yksiköitä maaleihin tuohon 500p-haasteeseen, mutta ei se aina vaan niin helppoa ole. Viime viikonloppunakin juostiin hakemassa varaosia sekä autoon että tietokoneeseen, niin lähtökohdat löytää aikaa sutiin tarttumiseen eivät vain ole ollenkaan hyvät. Blogikin saanut porskuttaa hieman vajaalla sisällöllä pari viikkoa, joten hypätään nyt ainakin siihen itse asiaan eli valmiiseen tuotokseen.

Jostain syystä Vindicare Assassineen tarttuminen ensimmäisenä inspiroi eniten, joten tällä lähdettiin hakemaan vauhtia haasteeseen. Suunnittelin aluksi jotain epämääräistä häivetekniikkaan verhoutumista koko figuurille, mutta lopulta päädyin tavallaan hieman toiseen ääripäähän eli jonkinlaiseen 2.edikan ja supersankarien inspiroimaan perinteisempään maalaustapaan. Ei mitään häikäisevää vain synkät pyjamat, hiukan highlighteja ja pieni yksinkertainen valoefekti kypärän visiiriin, jonka ei ole edes tarkoitus erottua paljoa.


Seuraavaksi luvassa eldareja. Ainakin Warp Spidereita on liuta aloitettuna laajentamaan vanhaa viiden hengen ryhmää. Viikonloppuna juuri pelipäivän yhteydessä annoin Fairy Power Sprayn laulaa, että saa vanhoja ja käytettynä hankittuja figuja uudelleen maalauspisteelle. (Oh mitkä mielikuvat tyypistä ryntäilemässä pitkin pelipöytää yksiköitä maalinpoistajalla suihkien.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...