torstai 3. toukokuuta 2012

Dreadfleet-skenaario 3.5: Grab the Loot

The Loot
Viime viikkoisen leffavouhotukseni keskellä ehdin sentään Dreadfleettiakin pelailemaa. Jo heti parin pelikerran jälkeen olemme kampanjassa sen verran pitkällä, että skenaariot alkavat olla niin suuria, että niihin menee reilusti aikaa, mutta se ei haittaa kun pelin tunnelma on näin hyvä. Tällä viikolla on ollut pitkästä aikaa Eclipse arkipäiväpelinä sen matkattua tänne jälleen Zombien mukana kaukaisesta galaksista, jota myös Turuksi kutsutaan. Ennakkotilaamaani Eclipsen 2. painosta joudun vielä jonkin aikaa odottamaan, mutta tämä tuo lievitystä pahimpaan.

The Dreadfleet
Mennään postauksen varsinaisiin asiaan. Ensinnäkin viimeksi esittelin allianssin laivaston osuuden peliporukkamme yhteistyöstä, joten lienee aika näyttää myös pelin nimikkolaivasto ja sitä pääsette ihmettelemään yllä. Aikaisemmin mainitsin myös, että Tez on uhannut kirjoittaa jotain legendaa kustakin skenaariosta läpi koko kampanjan ja ensimmäisestä pääsette lukemaan tästä.

Noinh virallinen tienviittana pomppiminen suoritettu. Tällä viikolla on suoritettu suunnittelua huomattavasti enemmän kuin toteutusta ja niistä päänsäryistä pyrin kertomaan seuraavaksi.

En myönnä I can has cheezburger-heittoja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...