torstai 19. heinäkuuta 2012

Huhu: Laatikoittain avaruussuippokorvia GW:n varastoissa

I spy with my little eye something beginning with 'b'
Ehkä sanon tämän tällä kertaa vain kerran. Seuraavaksi lukemanne on pelkkä huhu eikä kiveen kaiverrettu ja varmennettu fakta.

Tuore Eldar-kaiku internetsissä kertoo, että GW:n varastoissa on korkeita torneja uusia suippokorvalaatikoita odottamassa julkaisuaan. Vaikka tämä pitäisi paikkaansa, niin hengitystä ei kannata alkaa pidätellä odotellessa, sillä näiden julkaisu voi olla vaikka vasta vuoden päästä huhutun uuden Codexin yhteydessä. Jos haluaa masentaa itseään, niin kannattaa joskus vilkaista vuosilukuja figuureista ja huomata, että ne on leimattu parhaimmillaan useita vuosia ennen julkaisua. Siellä varastossa tai muottitehtaan jonossa sitä on siis nökötettu ikuisuus samalla, kun itse olet tärissyt, että miksei tälle yksikölle ole figua. Enkö olekin piristävä?

Listaa mahdollisista laatikoista ja seassa täysiä uutuuksiakin: 

Warpspiders/Everguard (muovi)
Skycharriots/Shining Spears (muovi)
Phantomwaechter (– Shadow Spectres? tosin 3++ veikkaa wraithlordia isommaksi roboksi?) (muovi)
Jetbikes (muovi)
Wraithguard/Cataphracts (muovi)
Webway Gate (muovi)
Dire Avenger Xentarch  (Xentarch = Uusi nimi exarcheille?) (muovi)
Howling Banshee Xentarch (muovi)
Fire Dragon Xentarch (muovi)
Striking Scorpion Xentarch (muovi)
Avatar (finecast)
Warlock (finecast)
Dragon Riders (finecast)

Halcones Cazadores (Miiiiiikä? Google kääntäjä sanoo ”Falcon Hunters” eli hassu nimi swooppareille vai jotain täysin uutta? Sitä skimmerikuskien aspectiahan on odoteltu) (finecast)

Phoenix Lord Niadhau – “For Shining Spears, appears to be on a Vyper jetbike”  (vai olisiko sittenkin se Saim-Han special character kyseessä?) (finecast)

Black Warden – “The Black Warden looks like an female Autarch. She has a shurikencatapult and a feathered guardian helm with an eye on it. “ (finecast)

Eldritch Raiders – “They look like guardians but have no helms and wear scarfs around the lower head and swashbuckle belts. They are very individually equipped, have all sorts blades, pistols and/or rifles. “ (finecast)

Flyer combi-kit –“ The flyer is pretty large and has a crossbow shape, two canopies, one fin. The main variant on the cover has some lances and a large dorsal distort cannon. The other variant has extra downward/sideway thrusters, but I don’t remember if it has a different weapon loadout.” (muovi)

Lähteenä tuo tuttu ja turvallinen suosikkini Faeit 212: New Eldar Boxes Sitting in Warehouses!

Osa kuulostaa kyllä erittäin herkulliselta, mutta pakko kai noudattaa omaa ohjetta ja yrittää pysyä nahoissaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...