lauantai 21. heinäkuuta 2012

Let The Dice Decide: Imperial Guard "Lucky Bag"

Sälää kerrakseen
Tämä on ehkä vähän hassu pieni postaus, mutta koska olisin itse kaivannut tälläistä aikaisemmin, niin olisi väärin jättää naputtamatta pari riviä aiheesta. Mikäli Let The Dice Decide kuuluu kohteisiisi bitsitilausten suhteen, niin olet ehkä tapaani tuntenut houkutusta sen spesiaaleista löytyviin "Lucky Bageihin." Monta kertaa pohtinut moisen tilaamista, mutta sokkona ostaminen ei oikein ole houkuttanut varsinkin, kun ei ole kunnolla oikein osannut edes hahmottaa kuinka isosta saaliista on kysymys. Ei ole kovin itsestään selvää paljonko on "60-80 bitsiä" ja suuriko osa siitä vielä olisi pelkkää kuonaa.

Imperial Guardin sälän tarve on lisääntynyt viime aikoina koko ajan ja selatessa yksittäisiä bitsejä alkoi mennä hermot. Pian parin Command Squad-laatikon tilaaminen alkoi kuulostaa houkuttelevammalta, kuin tarpeellisten osien keräily erikseen, joten ajattelin tehdä typerästi ja tilata vain randomin pussillisen kamaa ja katsoa mitä niistä kertyy. Postia odotellessa jo pari kertaa ajattelin, että ei suatana sieltä tulee kuitenkin pelkkää Cadian Shock Troops-sälää mitä muutenkin jo nurkissa pyörii ihan tarpeeksi. Onneksi yllärikama oli ainakin omalla kohdallani ihan positiivista.

Yllä siis kuvassa yhden Lucky Bagin sisältö. Ihan runsaasti tavaraa ja todellakin hyvin sekalaista. Juu siellä on tankin kylki, ohjus, lentsikan ramppi, puolikas hytti talsijasta ja ties mitä muuta. Yllättävää kyllä tavallisista jalkaväkiboxeista sälää oli varsin vähän. Sain jopa mukavasti erilaisia osia niistä kaipaamistani Command Squadeista, joten näiden pohjalta on mukava kehitellä pieniä conversioita Necromundaan, inkvisiittoreille ja miksei uusien Allies-sääntöjen myötä myös ihan kaartille itselleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...