torstai 16. tammikuuta 2014

Kärhumättö - WH40K-turnaus Porissa 15.3.2014


Joo-o sitä kun istuu tuijottamassa lukujärjestystä ja toteaa, että seuraavana päivänä vedetään luentoja kellon ympäri, niin tietää, että jostain on karsittava ja jos meinaa joskus valmistuakin (toisin kuin yliopistoista on normaalisti tapana), niin se tahtoo olla harrastukset, jotka sitten ottavat osumaa. Ja jos sattuu vahingossa saamaan hetken harrastuksille, niin ainakaan niistä ei saa blogattua, kun taas jo mennään. No niin no se siitä pakollisesta ranttauksesta taas...

Jotain tavallista isompaa on kuitenkin tullut saatua aikaan harrastusten suhteen, mutta siitä ei valitettavasti pysty vielä kuvia tarjoamaan. Hommaa on pyöritelty jo jonkin aikaa ja kyseessä on sen verran kookas figuprojekti, että se on toteutettava ryhmätyönä ja eilen illalla ensimmäinen tiiseri vihdoin saatiin maailmalle. On nimittäin aika Porin ensimmäisen ison Warhammer 40.000-turnauksen sitten... sitten... no kai joskus moisen on täytynyt tapahtua ennenkin. Konsultoikaahan siis foorumia, josta löydätte ensimmäisen tietopläjäyksen.


Turnausta on rakennettu aikamoisen yhteistyöverkon päälle, joten kokemuksesta tulee varmasti varsin mielenkiintoinen sekä järjestäjille että osallistujille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...