perjantai 28. helmikuuta 2014

Blogikirja M3.014.#3: Stay on Target

Värikäs komentajajoukko - Omani siis tarpoo lumessa sinisen maalipurkin päällä
1. Maalauskilpailu

Porin Pelikaupalla järkättiin taas maalauskilpailu ja täytyihän siihen osallistua. Kuukauden verran äänestys pyörinyt ja maaliskuun puolella kuullaan tulokset. Teemana oli tällä kertaa yksinkertaisesti "komentaja", joten tuntui loogiselta kaivaa vanha kaljamahainen IG-upseeri esiin kätköistä ja antaa sille vihdoinkina arvoisensa maalikerros. Olen omaan saavutukseeni oikein tyytyväinen, mutta tietysti eri asia omaako figu ihan tarpeeksi wau-efektiä kerätäkseen tavallisen kansan ääniä (Lue: ei-figuharrastajien). Kardinaali julisti, että figussani on kisan "smootheimmat blendit" joten selkeästi joku bonus-taso jo ansaittu. Heko heko.

2. Blood Bowl -liiga jatkuu

Liigan kolmantena vastuksena siis Khemri ja tämä on takuulla viimeinen joukkue, jonka olisin kuvitellut koituvan ongelmalliseksi liiallisen ketteryytensä takia. Peli lähti liikkeelle normaalisti, mutta jossain välissä pallo karkasi hyppysistäni. En enää muista miten, mutta se johtunee seuraavista tapahtumista. Mitään ongelmaa ei pitäisi olla: Kolme omaa pelaajaani ympäröi palloa, eikä juuri vastustaja pääsisi tönimään niitä poiskaan. Seuraavalla vuorolla vain Runner nostamaan palloa ja matka jatkuisi kohti maalia. Suunnitelma selvä... paitsi, että sitten tuijotan leuka pöydässä lautaa, kun yksinäinen luukasa dodgettelee itsensä irti, pomppii Tackle Zoneja pitkin pallolle, nostaa sen kolmesta vartijasta huolimatta ylös ja jatkaa samaa reittiä takaisin mistä tulikin. Kun noppa pyörii, niin noppa pyörii. Järkytyksestä toivuttuani torppasin vastahyökkäyksen, mutta ensimmäinen puoliaika siinä tuhlaantui mikä sopi tietysti khemriläisille paremmin kuin hyvin. Toinen puoliaika: Khemri hyökkää ja en saa tätä estettyä, joten pakotan nopean maalin. Lähden yrittämään tasoitusta, mutta noppa ei pyöri tarpeeksi, että saisin kunnollista yliotetta epäkuolleista, joten hyökkäyksen vauhti tyrehtyy.

En pääse enää edes tasoihin, joten viimeisillä vuoroilla yritän lähinnä saada edes muutaman SPP:n irti vastustajan päähanoista, muttei kovin kehuttavaa menestystä silläkään rintamalla. Pari leveliä sentään irtoaa ja joukkueeni saa ensimmäisen guardillisen linjurin ja jo ennestäänkin vaarallinen S4 Runnerini saa blockin. Enää yksi lohkopeli jäljellä ennen pudotuspelejä ja se on toisia kääpiöitä vastaan. Voin jo kuvitella sen kallojen kolinan ja pallosta ei ole kellään tietoakaan.

3. Maastoa pukkaa

Talkoilu jatkuu mitäpä tähän muuta lisäämään.Hörk ensi maanantaina alkaa tenttiviikko.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...