maanantai 20. syyskuuta 2010

”And so it begins…”

Hah, Babylon 5-lainauksella on aina hyvä aloittaa. 

Tervetuloa allekirjoittaneen ensimmäiseen blogimetelöintiin internetin mielipuolisessa maailmassa. Heti alkuun töksäyttäen todettakoon, että en ole mielenlaadultani siitä kilteimmästä päästä. Tämän minut tuntevat jo luonnollisesti tietävätkin. Mitä he eivät tiedä on se, että tästäkin huolimatta tarkoitukseni ei ole, että leikin täällä mitään nörttimaailman Simon Cowellia ja rynnin paikasta toiseen lyttäämässä aiheita ja ihmisiä. Ei. Voisin, mutta ei. Moni voisi toki pitää sitä viihdyttävänä, mutta syyni blogin perustamiseen on yksinkertaisempi ja vieläkin itsekeskeisempi. 

Olen harrastanut Warhammer 40.000-miniatyyripeliä nyt +10 vuotta, mutta sitä ei uskoisi armeijan tilasta. Nyt pidemmän tauon jälkeen olisi tavoitteena saada Eldarien joukot taas uuteen nousuun ja ansaitsemaansa loistoon. Tämän blogin tarkoitus on (ainakin aluksi) tukea tuota projektia ja SE on kaikista suurin syy tämän idean syntyyn. Tiedostan jo heti kättelyssä, että on hyvin todennäköistä, että homma karkaa täysin käsistä varsinkin aihepiirinsä suhteen. Tämän vuoksi määrittelinkin heti pakotiekseni äärimmäisen epätodennäköisyysmoottorin, jonka ansiosta voin tarvittaessa hypätä aivan älyttömille sivuraiteille. Ja olkaatten varoitetut: Yksi vaarallisimmista ja pisimmistä sivuraiteista tulee olemaan anime ja manga. 

Voisin jatkaa spekulointia helvetillisestä rautatieverkosta vielä sivukaupalla, mutta minun on myös ajoissa opittava, että kaikkea mahdollista ei ole aina pakko ahtaa yhteen ja samaan kirjoitukseen. Minulla kun on kirjoittaessa todella paha tapa rönsyillä aivan joka suuntaan.

Aika ja suippokorvien ilmassa roikkuvat riimut siis näyttäkööt minne tämä blogi ja bloggaaja lopulta päätyy. ...Varmaan johonkin limboon...tai Spock/Legolas -fanitytöt kaappaa sivuston...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...