keskiviikko 29. syyskuuta 2010

Viikottaista vinkkilistaa?

Ideoiden lainaaminen toisten blogeista kuuluu asiaan ja erityisesti idean ryövääminen kunnianosoituksena blogille, josta voro itse tykkää.  

From The Warp-blogi kuuluu tällä hetkellä suosikkeihini ja pidän sen Tuesday Top Ten-sarjasta, jossa yksinkertaisesti tuodaan esille muiden blogeista viikon aikana löytyneitä herkkuja. Tämä on osoittautunut hyväksi keinoksi löytää uusia tärppejä ja blogeja. Olisi helppoa vain heittää suora käännös tyyliin torstain top-x tärpit, mutta en toisaalta haluaisi alkaa sitoa viestejä johonkin tiettyyn viikonpäivään. Hauduttelen tätä ideaa siis vielä, mutta todennäköisesti siihen tartun ja pyrin tarjoamaan linkkejä erityisesti maalaukseen ja convertointiin. Tässä jo alkupaloiksi ensimmäinen yleisluontoisempi lista.

1. Aloitetaan oikeutetusti From The Warp-blogilla
2. Dark Eldarien varjoon uhkaa jäädä Craftworldien väelle tarkoitettuja herkkuja
3. Ja sitä samaa on tarjolla enemmänkin
4. Ja tosiaan jopa uusia aspect warrioreja olisi tyrkyllä
5. Tämä on luonnollisesti nyt ajankohtainen blogi
6. Nettilehti 40k:sta, hienoa
7. Eldar-Nörtti-Eldar -sanakirjaprojekti
8. Inhoatko sinäkin mustan panssarin maalaamista?
9. Ei blogi, mutta kyllä Warseer-foorumit ovat mainitsemisen arvoinen lähde
10. GW:n What's New Today-blogin selailusta se lähti

 Toivottavasti vielä joskus on mahdollista, että tälläinen kymppilista koostuisi kokonaan suomalaisista bloggauksista. Toivossa on hyvä elää ja niin edelleen. Sitten asian vierelle: Tyttöystävän läppäri on viimeinkin vapaa viruksista, joten aikaa jää taas enemmän valokuvailuun sun muuhun. Eiköhän tällä viikolla siis nähdä lisää figujakin.

...Äärimmäisen rasittava virus muuten. Sen poistamisessa käydyt eeppiset taistelut koneiden välillä ovat sankaritarujen tai ainakin blogitekstien ainesta. Joku raja on kuitenkin säilytettävä näissä aihepiireissä, joten pidetään se työ ja hupi erillään.

1 kommentti:

  1. Huu,tuo mustan panssarin maalaus saattaa tulla tarpeeseen dark eldarien suhteen, täytyy kyllä sitten varmaan jotenkin highlightia opetella panssarien takia...

    - zombie

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...