sunnuntai 26. syyskuuta 2010

Sunnuntaisarjis: Looking For Group

Ja tähän väliin sitten jo jotain muuta kuin hammeria ja ajattelin myös samalla aloittaa blogini ensimmäisen "artikkelisarjan." Näiden sunnuntaisten sarjakuvien tarkoituksena on ihan kaikessa yksinkertaisuudessaan esitellä omia suosikkejani noiden biljoonien nettisarjisten joukosta. Setin ensimmäinen nettisarjis olkoon oikeutetusti suurin suosikkini kautta aikain: Looking For Group

"You All Saw It! That Orphanage Attacked Me!"
Kuvissa ilveilevä hahmo on syy siihen, miksi palaan tämän nettisarjiksen pariin aina maanantaisin ja torstaisin, kun uusi sivu julkaistaan. Richard, Chief Warlock of the Brothers of Darkness, Lord of the thirteen hells, Master of the Bones, Emperor of the Black, Lord of the Undead and the Mayor of a little village up the coast eli kaverien kesken Dick. Sanomattakin olisi varsin selvää, että Richard täyttää sarjakuvan ääriään myöten mustaakin mustemmalla huumorilla ja filosofialla. Olin täysin koukussa ensimmäisestä sivusta lähtien ja tahti paranee aina vain. Lue alusta muutama sivu ja tiedät kyllä heti, jos sarja on sinua varten.

Harvoin tulee tulemaan tilaisuutta laittaa sarjakuvasta videota, joten päätän tämän viikon pieneen viattomaan musiikkivideoon LFG:n maailmasta ja luonteesta.

4 kommenttia:

 1. Ikävästi minulla taas sarja on mennyt vähän siihen suuntaan, että Richard on ainoa syy miksi jaksan sitä lukea... mutta onneksi samoilta tekijöiltä (jos nyt oikein muistan) on myös the-gutters.com jos supersankari parodiointi innostaa.

  - Zombie

  VastaaPoista
 2. Olen tuota porukan sivuprojektia myös lukenut, mutta hirveän lujaa se ei ole itseen iskenyt. Ehkä se pääsee vielä paremmin vauhtiin.

  VastaaPoista
 3. Hei nyt unohtui pahemman kerran [i]The Lord of Dance[/i] jonka se lisäsi yhdessä vaiheessa matkaa.

  -Tez

  VastaaPoista
 4. Myönnettäköön, olin laiska ja lähdin vain alkuperäisellä arvonimisetillä liikkeelle ;)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...