tiistai 28. syyskuuta 2010

Kultainen Demoni tarjoilee inspiraatiota

Kultainen demoni käveli aamulla kadulla vastaan, moikkasi ja tarjosi sitten conversioideoita hyvin edullisella sopimuksella. Eihän tässä nyt voi mikään mennä pieleen?

Golden Demon UK 2010
Tuli eilen selailtua GW:n sivuilta kuvia Golden Demoniin osallistuneista napeista ja tottakai laadukasta tavaraa löytyi. Luonnollisesti kaikki eldarit joutuivat erityisen tarkkaan syyniin ja sieltä seasta ilmaantui tälläinen jetbikeltään jalkautunut Saim-Hann Autarch. Tämä kuva sai taas innostumaan oman jetbiken rakentamisesta niiden tavallisten rinnalle. Jetbike Farseer-projekti tuolla odottelee aloitustaan pöytälaatikossa ja taidan sittenkin panostaa farseerin lisäksi myös hänen menopeliinsä. Tuo kuva tarjoaa turhankin helppoja ratkaisuja, mutta eiköhän sitä löydä päänsisästä tarpeeksi omiakin sovelluksia sitten kehitysvaiheessa. Yksi vanha deldar jetbike pyörii nurkissa, mutta näistä uusista voisi saada vähän jyhkeämmän istuimen. Toisaalta tuota kuvaa katsoessa herää ajatus, että vekottimesta voi tulla helposti liiankin raju kooltaan.

Ei saisi hairahtaa sivupoluille tuosta nykyisestä Eldarin 750p-projektista, joten tämän pitää vielä odottaa vuoroaan.

3 kommenttia:

 1. Vaadin, että kohtaan vastaavanlaisen jättijetin pelikentällä jonain päivänä.

  VastaaPoista
 2. Puuh ai että joku kaksintaistelu örkkibossin ja farseerin välillä... Umh taidan opettaa sille mind warin ja ajaa rinkiä ympärillä nykysäännöillä.

  VastaaPoista
 3. Miks mulle tuli itselle mielikuva dark eldar archonista seisomassa Raiderin keulassa joku valtava keihäs kädessä huutamassa ''Capture them all ! I demand slaves !''

  - Zombie

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...