lauantai 25. syyskuuta 2010

Ollako Eldar vai eikö olla Dark Eldar

Kaikki ovat varmasti jo kuulleet, että marraskuussa saamme vihdoin lisää synkkiä avaruussuippokorvia eli vuosien kärvistelyn jälkeen tulee kuin tuleekin uutta Dark Eldaria. Tämä on varmasti helpotus monille, koska välillä jo näytti siltä, että darkit kokevat squattien kohtalon. Itsekin olen odotellut innolla uusia figuja ihan vain siksi, että se tietää uusia osia conversioihin myös craftworldilaisten käytettäväksi.

Ahra, is that you?
Mutta nyt päätään nostaa myös uusi ongelma. Sitä nimittäin alkaa väkisinkin harkita, että pitäisikö luoda pieni armeija myös synkistä serkuista. Ovathan Dark Eldaritkin eldareja. Tottakai uusi codex houkuttaa varsinkin, kun perinteisille eldareille on turha vielä uutta kirjaa odottaa. Toisaalta olen vanhalla kirjalla pärjännyt tähänkin asti, joten miksi turvautua tälläiseen porsaanreikään. Toisaalta huhujen mukaan harlekiinit olisivat linkittämässä Eldareja ja Dark Eldareja hieman toisiinsa. Toisaalta tekemistä on ihan tarpeeksi vanhoissakin! Toisaalta eihän 500 pistettä ole koskaan satuttanut ketään. Toisaalta ja toisaalta ja taas toisaalta.

Minua on itseasiassa aina ärsyttänyt se, kuinka mustavalkoisiksi nämä kaksi sakkia on jaettu, vaikka fluffillisesti he ovat pikemminkin harmaan eri sävyjä. Hyvin tummaa harmaata ja hyvin vaaleaa harmaata, mutta harmaata kuitenkin. Tottakai juuri figuissa tätä eroa korostetaan eniten. Olenkin pyrkinyt yleensä vähän "synkistämään" omia eldarejani tämän tasapainoittamiseksi. Mitään hyviä ja puhtoisia kun Eldarit eivät ole suhteissaan muihin rotuihin. Ehkä tässä olisi tilaisuuteni tuoda armeijat lähemmäs toisiaan...edes samaan lasikaappiin.

2 kommenttia:

  1. Pakko kommentoida tuota dark eldarien harmautta, minuun ainakin iski juuri tuo melkein koominen ''Vähänx me ollaan pahixxxiii !!!111'' meininki jota vanha dark eldar codex pursui. Eldarithan nyt itsessään ovat harmaita tekopyhiä galaksin suojelijoita mutta ei siitä sen enempää ;) nyt vielä kun GW ei tee jotain totaalisia aivopieru bokseja delrareille rahastusmielessä...

    - Zombie

    VastaaPoista
  2. Kieltämättä heitit Zombie hyvän näkökannan Dark Eldareihin myös ;)

    Mutta tänään näki GW:n suunnasta ensimmäisiä varsinaisia kuvia figuista ja täytyy sanoa, että hieman kyllä sisällä kuohahti. Pitää yrittää rauhoittua, mutta voipi olla, että joku piraattifleetti täytyy luoda.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...