tiistai 9. elokuuta 2011

Best Miniature of Pori II - Tulokset

Kuten omaa kisatyötäni nettiin heittäessä mainitsin, niin täällä Porissa pidettiin pieni paikallinen maalauskilpailu. Ei mitään eeppisiä palkintoja, vaan tarkoitus pikemminkin jatkaa toiminnan herättelyä, piristämistä ja pystyssä pitämistä. Arvostelu tapahtui niin, että kukin osallistuja laittoi muut työt järjestykseen parhaasta alkaen ja pisteet annettiin tämän mukaan. Itseään ei saanut tietysti äänestää ja osallistujia ollessa 15 kappaletta, niin listan ensimmäinen sai siis 14 pistettä ja niin edelleen. Teoreettinen maksimi pistemäärä olisi siis ollut 196 pistettä, jos kaikkien mielestä kyseinen työ olisi ollut paras. No niin ja sen pidemmittä jorinoitta voidaan heittää kärkikolmikko kehiin.

1. sija: Javyrus 188 pistettä.


2. sija: Master Calgar 179 pistettä.


3. sija: Kardinaali 162 pistettä.

Jaaaaaa allekirjoittautunut sijoittui neljänneksi pistein 161. Kyllä. Hävisin Kardinaalille tasan yhdellä pisteellä. Mokoma kiri ohi viimeisen äänestäjän voimin. Oikeastaan eihän kisassa millään muulla ollutkaan väliä, kuin tällä kädenväännöllä velipoikaa vastaan. Täytyyhän sitä sisarusten kanssa aina jotenkin tapella. Ei silti olen kyllä muutenkin oikein tyytyväinen figuuni ja sijoitukseen. Niin ja muutenkin tyytyväinen tähän kevyeen kisailuun ylipäätään, sillä osallistujia saatiin ihan kiitettävästi ja reilusti enemmän kuin aikanaan ensimmäiseen BMOP-kisaan, joka pidettiin jokunen vuosi sitten. Siihen aikaan en mukana ollut enkä muutenkaan kovin aktiivisesti silloin figuttanut.

Omasta puolestani siis onnittelut voittajille ja kiitokset herroille luvasta julkaista kilpailukuvansa blogissani. Kiitokset myös tottakai kaikille osallistujille, jotka näin näyttivät tukensa paikalliselle harrastamisella... ja erityisesti niille, jotka antoivat minulle enemmän pisteitä kuin Kardinaalille. Hah :D

Vielä muistin virkistämiseksi kilpailuun osallistunut Mordheim-pomoni.
Lisäinformaatiota kilpailusta ja loput kisatyöt löydät tästä foorumiketjusta.

4 kommenttia:

 1. "Kiitos erityisesti niille, jotka antoivat minulle enemmän pisteitä kuin Kardinaalille. Hah :D"

  Onneksi kokonaispisteet puhuvat puolestaan tarkoittaen sitä, että useampi antoi minulle enemmän pisteitä. :PP

  Tiukka vääntö oli ja ainoat jännityksen aiheet olivatkin juuri meidän kahden kesken. Minä tykkäsin.

  VastaaPoista
 2. Teki kyllä hyvää ja sentään ainakin kohtalaisen suuri osa porukasta ymmärsi olla ottamatta omaa osallistumistaan turhan vakavasti.

  VastaaPoista
 3. Hyvän näköistä settiä..! Ja onnittelut hyvästä sijoituksesta molemmille veljeksille :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...