keskiviikko 17. elokuuta 2011

El Fiesta Nachos Grande 1500p

Menikö överiksi? Kyllä! Välitänkö? No en todellakaan!
Pelattiin maanantaina taas nelkyttonnista porukalla ja vastassani oli Kardinaalin örkkejä 1500 pistettä, joskin pelin henki oli tällä kertaa jotain ihan muuta. Kardilla oli nimittäin pakottava tarve päästä ulkoiluttamaan väkertämiään Flash Gitsejään ja nuo kun ovat kuuluisia pistetehokkuudestaan, niin molempien listat lähtivät muotoutumaan tarkoituksella hieman kieroon. Sattui jo valmiiksi olemaan mukana varsin randomeja figuja varsinaisen armeijan kyljessä, joten rupesin niitä heittelemään sekaan. Saisipa testattua pitkästä aikaa montaa eri yksikköä. Teki itseasiassa mieli heittää kehiin Swooping Hawkeja, mutta niitä ei sentään ollut tullut mukaan.

Sekamelska kentällä oli sellaista, että tuli oikein tarve heittää lista ja pari kuvaa tännekin.

#HQ
Farseer, Doom, Runes of Warding
Karandras The Shadow Hunter
Warlocks x4, Destructor x4

#Elites
Howling Banshees x6
+ Wave Serpent, Shuriken Cannons, Spirit Stone

#Troop
Dire Avengers x9, Exarch, 2.Catapult, Bladestorm, Defend
+ Wave Serpent, Shuriken Cannons, Spirit Stone
Guardians x10, Scatter Laser
Guardians x10, Scatter Laser

#Heavy Support
Night Spinner
Falcon, Shuriken Cannon, Holo-fields
War Walker x2, Scatter Laser x4

Yhteensä 1500 ja 1 pistettä.

Pelin eeppisin tapahtumaketju sai varmaan alkunsa siitä, kun Night Spinnerini tulittaessaan örkkiryhmää onnistuu tekemään laskelmansa täydellisesti metsään ja verkko leijailee toisen örkkiryhmän yli suoraan juuri laskeutumisalustalle pysähtyneen Falconin, parin warlockin ja itsensä Phoenix Lord Karandrasin niskaan. Hengissä koko porukka kyllä selviää, mutta nyt joukko on verkon vankina ison örkkimassan vyöryessä kohti ruosteisia teriään heiluttaen.

Spiderman Doomweaver -countterini
Taistelu on ankara. Epämääräisestä ryhmästäni on alkaenkin jäljellä vain kaksi psyykkeriä ja Karandras. Jälkimmäinen luonnollisesti niittää örkkejä tehokkaasti ja mikäs hätä Warlockeillakaan on, kun miekkansa haavoittaa kaikkia nopan antaessa kakkosen tai parempaa? Väärin! Tottakai on hätä, kuten alla näkyvä kuva osoittaa...

Herrasmies
Warlockit siis epäonnistuvat autuaasti ja luonnollisesti kokevat loppunsa heti tämän jälkeen. Karandras jää yksin huitomaan örkkimassaa ja jos tämä ei kuulosta tarpeeksi tukalalta, niin ehkä erilainen kuvakulma antaa hieman parempaa perspektiiviä asioihin.

Bring it on!
Arvon lordi kuitenkin todistaa arvonsa ja päihittää joukkion yksinään. Valitettavasti Karandrasin vetäessä henkeä suoraan hänen naamansa eteen teleporttautuu villisti naurava weirdboy mukanaan lauma flash gitsejä hulluissa hatuissaan. Huoh, There's no rest for the wicked...

Hävisin lopulta matsin, mutta näin hauskaa ei ole örkkejä vastaan pelatessa ollut aikoihin. Lisäksi tälläiset pelit todellakin ovat täydellisiä testipelejä tulevaisuuden armeijasuunnitelmia varten. Miettikääpä itsekin ensi kerralla pelatessanne, että hiotteko turnauslistoja viidenteentoista desimaaliinsa vai annatteko ihan tarkoituksella homman karata käsistä. Voi vaikka auttaa rentoutumaan ennen sitä turnausjyräystä?

2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...