keskiviikko 3. elokuuta 2011

Path of the Seer

Tuli tuossa lukaistua loppuun Artemis Fowl: Atlantiskompleksi, joka oli aivan eeppisen suuri pettymys kirjasarjan aikaisempien osien eeppiseen kierouteen verrattuna. (Ihan totta sarja on loistavaa tavaraa tätä viimeisintä osaa lukuunottamatta. Suosittelen kokeilemaan, vaikka se siellä nuortenosastolla kummitteleekin) Tuo toinen puolisko kyseli, että enkö meinaa aloittaa mitään lukuprojektia kesälomaksi. Enpä mitään isompaa ainakaan, mutta tuo antoi sykäyksen nostaa blogiin esille yhden teoksen, joka ilmestyy viimein ensi kuussa.



Path of the Seer on luonnollisesti jatkoa Path of the Warrior-kirjalle. Hyvä, koska ensimmäinenkin oli mielenkiintoista ja inspiroivaa luettavaa, mutta huono, koska se tarkoittaa vain lisää Alaitocia. Noh eiköhän heidänkin psyykkerinsä anna kipinöitä ulthwélleni. Ennakkotilasin kirjan itseasiassa jo alkuvuodesta, että tässä on aika pitkä odotus ollut jälleen.

2 kommenttia:

  1. Pitäs kyllä alkaa lukea noita Black Libraryn kirjoja, ainaki Gotrek&Felix hommat.

    VastaaPoista
  2. Pitäisi itsekin jaksaa lukea tuolta kaikkea enemmän. G&F-kirjoja olen jonkun 2-3 kappaletta intissä lukenut ja tykkäsin kyllä. Letkeää fantasiameininkiä. Myös First & Only IG-porukan touhuja pitää tottakai suositella.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...