perjantai 26. elokuuta 2011

Elävien kuolleiden suippokorvien yö - 1500p

Lähes puolet pisteistä yhdessä ryhmässä? No kerrankos sitä...
Wraithguardien valmistuttua ne oli tietysti saatava heti viime sunnuntaina pelipöydälle, joten oli suunniteltava lista niitä varten. "Suunnitella" on valitettavasti täysin väärä sana, sillä pikemminkin päädyin lopulta lyömään kasaan listan, jossa oli mahdollisimman paljon valmiiksi maalattua. Lopputulos siis on, että muu armeija ei kovin hyvin tue wraithguard-yksikköä, mutta oli tällä silti mukava pelata ja aionkin tätä kokoonpanoa ulkoiluttaa varmaan vielä useamman pelin verran.

Merkkasin punaisella ne viimeiset keskeneräiset yksiköt.

#HQ
Karandras The Shadow Hunter

#Elites
Fire Dragons x5

#Troop
Guardians x10, Scatter Laser
Guardians x10, Scatter Laser
Rangers x5
Wraithguard x10, Spiritseer, Conceal

#Fast Attack
Warp Spiders x5

#Heavy Support
Night Spinner
War Walker x2, Scatter Laser x4
Falcon, Scatter Laser, Holo-fields, Spirit Stone

Yhteensä 1496 pistettä

Kaihertavat neljä pistettä jää vajaaksi. Singing Spearin saisin tietysti vielä Spiritseerille mahdutettua, mutta näen perinteisen witchbladen paremmaksi valinnaksi. Ryhmä kuitenkin on jo täynnä tehokkaita lyhyen kantaman tykkejä, joten yksi lisää ei juuri missään tuntuisi. Sen sijaan valitsen witchbladen tarjoaman epätoivoisen ylimääräisen lähitaisteluiskun auttamaan tervayksiköistä irti pyristelyssä.

Fire Dragonit kulkevat luonnollisesti Falconin mukana, jota pumppasin normaalia makuani runsaammilla lisäosilla, koska armeijassa ollessa vain kaksi tankkia olisi niiden pysyttävä elossa hieman pidempään päästäkseen syöksymään objectiveille pelin lopussa. 

Wraithguardin raju kokoonpano vaatinee hieman avaamista. Luonnollisesti otetaan täydet kymmenen guardia ja spiritseer, jotta ryhmästä saadaan Troop-valinta. Tämä lienee selvää. Spiritseerille nappasin voimaksi Concealin, koska monista warlockien voimista ei vain yksinkertaisesti ole edes hyötyä wraitheille, mutta conceal tarjoaa sentään sen ylimääräisen vitosen coverin, joka saattaa joskus pelastaa muutaman wraithin epätoivoisessa tilanteessa ja kun yksikkö on näinkin kallis, niin kaikki apu on tarpeen. ...ja luonnollisesti minulla on voiman suhteen myös pahat mielessä, sillä yhdistämme ryhmään Karandrasin Stealth-kykyineen, jonka uusi FAQ-päivitys ystävällisesti kertoo siirtyvän myös koko ryhmän hyödyksi, joten saamme tulokseksi Wraithguard-ryhmän, jolla on keskellä aukeaa niittyä cover 4+ ja kiitos ja näkemiin.

Hupia voisi toki lisätä laittamalla ryhmään vielä Farseerin Fortunella, mutta pidetään nyt joku raja vielä sentään. Sadistisen kallista, mutta saimpa uuden leikkikalun pitkästä aikaa. Pidän Karandrasista porukassa myös siitä syystä, että hän auttaa iskuillaan yksikköä selviämään pois lähitaistelusta nopeammin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...