lauantai 13. elokuuta 2011

Oluttehtailua ja luulaulantaa


Tällä viikolla kolahteli postiluukusta sisään parit herkulliset hankinnat. Mordheim-porukkani saa vahvistusta itsestään Josef Bugmanista, mikä tarkoittaa, että olut tulee virtaamaan kääpiöiden osuudella entistäkin enemmän. Lisäksi hän kantoi mukanaan hervottoman kasan kääpiöbitsejä, joten warbandin varustamisesta ei pahemmin ole enää ongelmaa.

Todellinen osuma on kuitenkin tuo Eldar Bonesinger, jonka viimeinkin sain hankittua itselleni. Pulitin siitä 25 euroa posteineen, joka sekin on järkky hinta ja silti se on varsin siedettävää eBayhin verrattuna. Puuh. Kirpaisi, mutta pakko se oli viimein saada kokoelmiin... Figu, jolle ei ole edes sääntöjä olemassa. Ah tätä figupelien autuutta ja sitten vielä väittävät kalliiksi harrastukseksi.

4 kommenttia:

 1. Bonesinger on varmaan yksi minun lempi Eldar miniatyyri, voisi yrittää hankkia se joskus.
  Muuten, jossain olin lukenut että joku oli käyttänyt bonesingeriä farseerinä, ja vanhassa WD:ssä GW oikein sanoi että se olisi hyvä vaihto ehto modeli farseerille.

  VastaaPoista
 2. Jep sehän se yleisin valinta tuntuu olevan. No itseasiassa ainoa käyttötapa tähän mennessä, jonka olen kuullut. Onhan se toki siihen oikein sopiva ja olenkin harkinnut, että voisi peluuttaa sitä vaikka Farseerinä wraithguard-ryhmässä, niin se istuisi jotenkin vieläkin paremmin. Tai sitten Spiritseerinä.

  VastaaPoista
 3. Hienon löydän ole tehnyt kyllä. :) Itse en ole edes ennen tainnut nähdä koko figua. :o Ei ainakaan muistu mieleen.

  VastaaPoista
 4. Joo tuo on varmaan mennyt ohi monelta muultakin. En nyt jaksa muistaa tarkkaan, mutta se julkaistiin jossain 2006-2007 hujakoilla ja oliskohan se ollut joku GW:n nettikaupan saat-vain-täältä-ja-ehkä-kaupanpäälliseksi-superisoon-ostokseen-spesiaali. Liian laiska tarkistamaan :D

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...