keskiviikko 24. elokuuta 2011

Wraithguard liittyy valmiiseen armeijakuntaan


Ja sitten viime viikonlopun sutimiset. Miksiköhän lomankin aikana ne maalaamiset keskittyvät sinne. Noh niin tai näin hirveällä poltteella lauantaina maalailin näitä eläviäkuolleitarobottejä, että saisin ne seuraavan päivän peleihin kentälle ja niinhän siinä tottakai kävi, että sen viimeisen highlightin lisäsin sitten sunnuntaina juuri ennen peliä.

Tämä nyt varmaan pitäisi olla tarpeeton toteamus kuvan jälkeen, mutta kyllä minulla oikeasti on niitä täysi ryhmä. Ei en ole ostanut niitä kaikkia uutena ja kyllä siellä seassa on pari vanhaa Ghost Warrioria esittämässä Wraithguardeja. Olen yhden tai kaksi wraithia ostanut 40K:n 2. editionin aikaan ja loput sain naurettavan edullisesti käytettynä paljon myöhemmin. Aikanaan, kun Porissa oli vielä edes joku pelikauppa, niin sieltä bongasin oudosta kierrätyslaarista näitä muistaakseni kolmen euron kappalehintaan. Ne olivat kyllä hirveässä kunnossa, mutta äkkiäkös isoista metallifiguista maalit poisti. Saivatpahan nämäkin viimein vuosien jälkeen yhtenäisen maalipinnan niskaansa.

Saatan vielä myöhemmin ehkä lisäillä näihin jotain pieniä freehandeja ja muuta yksityiskohtaa, mutta ainakin yksi ryhmä on taas saatettu sellaiseen kuosiin, että kehtaa viedä ovesta ulos.

2 kommenttia:

  1. Punainen ja luu kyllä sopii yhteen. Ehkä se johtuu siitä lapsuuden ajan pukkitappelun "Luuta ja verta!"-huudosta. :)

    Vaikka itse olenkin nuo nähnyt livenä, olisin suonut muillekin mahdollisuuden ihmetellä myös haamun takamuksia.

    Ghost warriorit ovat kyllä sympaattisia tuolla joukossa. :D

    VastaaPoista
  2. Olisi kieltämättä pitänyt napsia vähän enemmänkin kuvia, mutta oli olevinaan muka kiire tai jotain :D Noh eiköhän näitä päästä näkemään lisää jatkossa, koska kyllä näin järkkyä ryhmää pitää ulkoiluttaa runsaasti.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...