tiistai 18. lokakuuta 2011

Häiriötekijöiden aatelia


Kokosimpa samaan kuvaan pari väistämätöntä ja sitäkin vakavampaa häiriötekijää, jotka vievät helposti aikaa muilta harrastuksilta. Posteljooni on soitellut ahkeraan kahdesti ja kiikutellut Space Marinen pleikkarille Boostepin Ahvenanmaan veroparatiisista, seuraavan Eldar-kirjan Path of the Seer Maelstrommista ja pisteenä nörtin päälle The Big Bang Theory kaudet 1-4 Amazonista.

Path of the Seer tuli jo tuossa tovi sitten, kun ennakkotilasin sen jo keväällä. En ole vielä päässyt aloittamaan, kun on toinen kirja kesken, mutta odotan innolla päästä kaivelemaan siitä inspiraatiota kuten Path of the Warriorista sitä ennen. Space Marinea pitänyt edes vielä hankkivani, mutta veroparatiisi teki tarjouksen, josta en voinut kieltäytyä ja sitä rataa. Täytyy sitä kyllä tällä viikolla figuttaakin, mutta BBT-maratoonissa riittää vielä kilometrejä. No ainakin suuri osa häiriöistä liittyy tällä kertaa silti nelkyttonniseen.

Ai niin vielä yksi asia.

Hähä hähä Necronit meni staasiin pelätessään Eldarien kostoa hähä hähä.* Köh.

Anteeksi. Hihittelin tuota pitkin eilistä iltaa oudossa väsyneessä eeppisyydessäni. Ei mutta oli minulla järjellisempikin pointti tähän liittyen. Mielestäni nuo Necronien pätkät tahtovat tukea teoriaani siitä, että seuraavassa Eldar Codexissa Alaitoc on se 'The Craftworld.' Tiedättehän kuten Ulthwé ennen sitä ja Biel-Tard ennen sitä. Eihän tämä mitenkään oleellista minkään konkreettisen suhteen ole, mutta mielestäni se on hyvä osoitus siitä kuinka naurettavan syvälle GW:n menneisyyden pohjalta pystytään ja halutaan huhuja lukea. Noh eivät nuo Path of Aspect X-kirjatkaan teoriaa ainakaan horjuta.

* Necron backstory and fluff @ Faeit 212

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...