perjantai 28. lokakuuta 2011

Inquisitorial Henchmen: Crusaders

Talk heretics to me
Dreadfleet alkaa olla siinä vaiheessa, että pääsee laivoja maalaamaan, mutta niissä ei valitettavasti ole vielä tässä vaiheessa mitään nähtävää. Ajattelin siis esitellä laivaston ohessa väkertämiäni GK:n Crusadereja. Näitä oli rentoa stuffailla ja kitbashailla yhteen samalla, kun odotti dreadfleetin osasten kuivumista. Varmaan myös maalailen samalla tapaa paattien sivujuonena.

Kuten aikaisemmin suunnittelin, niin pohjana on faban puolelta Chaos-soturin kroppa ja Storm Shieldit Storm Shieldeinä. Lisäksi keskiaikaista meininkiä tasapainotetaan lisää scifimpään käyttämällä Grey Knightien falchioneja power weponeina ja Imperial Guardin ja Space Wolffien päitä hands-free -laitteilla varustettuna.

Saatiin jotain figupäivitystäkin sentään tähän viikkoon. Tervigoniakaan ei ole unohdettu. Sen häntää olen ihmetellyt ja panssarin edetessä muutamia kohtia pitänyt hieman miettiä uudelleen, mutta varsinaista näkyvää edistystä siellä sen verran vähän, että esitellään niitä myöhemmin.

2 kommenttia:

  1. Ihan tyytyväinen olen lopputulokseen tosiaan. Varsinkin ottaen huomioon, että siihen on päästy hyvin vähällä vaivalla.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...