tiistai 11. lokakuuta 2011

Työprojekti: Tervigon osa 6


Työpöytä siivottu, kesän loppumisesta toivuttu ja kaikki bitsitkin yhä tallella, joten äkkiä takaisin Tervigonin kimppuun, kun aikaa taas löytyy. Otuksen "torson" ympärillä hyörein sunnuntaina ja sain ensimmäiset palat panssarista hierottua ja liimailtua paikoilleen ja sitten piti tietysti taas ihmetella seuraavia palasia ja päätä paikoilleen rakkaan ystävämme sinitarran kera.

Räyh!
Joo kyllä tällä päällä taidetaan liikkeelle lähteä, mutta nyt sinitarrasovellukset mäkeen ja greenstuffilla panssaria tilkitsemään. Tuo pään yläpuolella keikkuva panssari on myöskin vasta sovituksessa eli ei lopullisessa kuosissaan suinkaan.


Koska torso on leveämpi alkuperäistä Carnifexia, jää selkä- ja niskapanssarien väliin iso aukko, jota lähdin silottelemaan umpeen ensimmäiseksi. Näyttää siltä, että stuffia on kulunut kauhea määrä tuonkin sisuksiin, mutta huijausapuna on jälleen aikaisemminkin mainitsemani folio. Niskan ontelot on siis ensin täytetty foliolla ja sen päälle vasta ruvettu greenstuffia lätkimään, jolloin säästyy aikaa ja tököttiä.


Seuraavaksi aloin työkalulla vetelemään greenstuffiin viivoja varsin satunnaisesti ja panssarin rakoa hieman myötäillen. Ajatuksena oli saada näyttämään siltä, kuin panssarilevyjen välissä olisi elävää kudosta, kuin jonkinlainen joustava sarana. Tuo kohtahan ei ihan hirveän oleellisesssa osassa pitäisi lopullisessa otuksessa olla, mutta näyttää kummasti paremmalta, kuin avoin pikatie aivoihin. Lopuksi vielä pikainen näppäys rungosta jälleen yhdessä testikasauksessa.

What do you mean 'top heavy' ?

2 kommenttia:

  1. Tervigon projektit ovat kiinnostavia ja tämä näyttää selkäpanssarin osalta haastavalta. Haluaisin vielä nähdä valmiinakin - vink, vink.

    Foliota en ole kokeillut minkään otuksen täytteeksi vaan tähän asti olen käyttänyt enimmäkseen finnfoamia. Rautalangasta olen myös yhden hännän tehnyt, siihen tuo folio olisi ollut hyvä lisätäyte.

    VastaaPoista
  2. Foliota olen pitänyt kovin kätevänä apuna. Bongasin kikan jostain Warseer-foorumin vastaavasta monsterirakentelusta.

    Eiköhän tämä vielä päätökseensä saada. Eilen illalla sain stuffailtua monsteria eteenpäin ja toivoakseni muinakin päivinä tällä viikolla on aikaa, joten loppuviikosta nähdään varmaan toinen blogipäivitys aiheesta.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...