perjantai 2. joulukuuta 2011

Kivijalkaliike vihdoin myös Poriin?

Furinjin paikallisuutisista hyvää päivää. Postaukseni tänään ei kauheasti kosketa teitä muualla Suomessa asuvia, vaikka osa voikin tilanteeseen varmasti samaistua. Allekirjoittanut ja tietysti muutkin paikalliset ovat joutuneet jo useiden vuosien ajan pyörittämään harrastusta ilman varsinaista paikallista pelikauppaa eli niin sanottua kivijalkaa. En minä väitä, että tämä olisi ollut mitenkään erityisen haastavaa aikaa, koska kyllähän kaikkien rakastama internet kiikuttaa figuja ja muuta suoraan kotiovelle saakka. Totuus kuitenkin on, että tälläinen liike toimii eräänlaisena majakkana paikallisille harrastajille. Helpottaahan se jo heti pelaajien törmäämistä toisiinsa. Kaikki kun eivät kuitenkaan siellä internetissäkään pyöri ja kaikille peleille kun ei ole tarjolla jotain sotavasara.netin kaltaista paikkaa pelaajien verkostoitumiseen.

Viikko sitten viidakkorumpu pärisi valtavaa vauhtia läpi Porin nörttipiirien, sillä suuri uutinen kertoi, että Fantasiapelit olisi rantautumassa kaupunkiin. Innostus oli tottakai heti valtavaa, mutta myös varovaista, sillä olemmehan nähneet jo kahden peliliikkeen sortuvan ja vähintään parin uuden yrityksen loppuvan jo ennen liikkeen avaamista. Niin tai näin olemme tunteita herättävien asioiden äärellä.

 Jep raportoin uutista nyt hieman nurinkurisesti, joten mennään asiaan. Onnittelut satakuntalainen sinulla on jälleen toivoa. Arvioiden mukaan parhaassa tapauksessa jo maalis- huhtikuussa 2012 Porissa saattaisi olla oma Fantasiapelit. Varmasti matkassa on vielä erinäisiä mutkia, joten en menisi sanomaan asioita vielä 100%:n varmoiksi vaikka optimistinen toisaalta olenkin. Tässä vielä itse yrittäjältä sananen, jota puolestaan parille foorumille jo tuolloin viikko sitten jaoinkin.
"Hei kaikille!

Olen kohtapuolin poriin perustettavan Fantasiapelit liikkeen toinen omistaja. Olen tekemässä tuote & kuluttaja kartoitusta porin ja sen lähi kaupunkien väestä. Tarkoituksenamme olisi saada myyntiin kattava valikoima tuotteita joita täälläpäin harrastetaan.

Ja nyt on teidän mahdollisuutenne kertoa mitä haluaisitte liikeestä löytyvän. Pyrkimyksemme on saada liikkeeseen pelipöydät korteille ja miniatyyreille. Olemme myös suunnitelleet pitävämme viikottaisia pelejä näille.

Muita ideoita ja ehdotuksia voitte tämän threadin* lisäksi pistää minun maili osoitteeseeni jon.sukanen@gmail.com"

* Tämä thread tarkoittaa tässä tapauksessa tätä ja tätä.

Jos ja kun uusi peliliike lopulta tänne nousee se myös toivottavasti viimein todistaa ja saattaa historiaan vanhan sanontani, että Porin Pitkäkiekon lopettaminen oli paras asia, mitä paikalliselle harrastajaskenelle on koskaan tapahtunut.

Peukut pystyyn.

Myöhäisempi päivitys: Tämä projekti valitettavasti törmäsi seinään vuoden 2012 alussa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...