keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Joulusaalis ja välipäivien jorinaa


Joulupukilta tuli tänä vuonna taas kaikkea mukavaa ja muutamia keräsin valokuvaa varten. Kuvauksissa oli valitettavasti erinäisiä teknisiä ongelmia, sillä joko ne olivat hieman tärähtäneitä tai sitten linssissä näkyi vain kissa. Lautapelejä testattavaksi tuli Kings of Mithril ja Taivaan pilarit, jotka vaikuttavat molemmat mielenkiintoisilta. "Uusi" muovinen Wraithlord liittyy myös vihdoin kokoelmiini ja tuo vähän vaihtelua tuleviin listoihin. Tuo mystinen kenkälaatikko on vain lahjapakkaus, mutta sen verran komia, että oli pakko heittää se kuvaan mukaan. Parempi puolisko oli koristellut paketin erilaisilla epämääräisillä Eldar-tulosteilla ja tulos on aikas hieno. Sen sisuksista löytyi erilaisia eeppisiä herkkuja kuten Finnkinon Nacho Cheddar -popkornmaustetta ja pullollinen makusiirappia. Pari päivää nyt hörppinyt innolla "Talon vaniljacolaa." Tässä on sellainen setti eeppisiä leffaherkkuja, että pakko vaan suositella. ;)

Ja kyllä siellä tosiaan piileskelee uusin Mauri Kunnaksen kirja, joka oli ihan hauska lahja, mutta samalla myös hyvin huolestuttava, jonka vuoksi sen joudunkin nyt nostamaan blogissani esiin. Välillä on ikävää olla aina oikeassa ja tämän kirjan kohdalla näin jälleen kävi, sillä vampyyrien kohdalta kirjasta löytyi juuri se mitä pelkäsinkin sieltä löytyvän...

Tähän on tultu

Kovin yllättävää ei ole sekään, että jouluna on mennyt paljon aikaa ihan muuhun kuin figutukseen. Pahoin pelkään mahdanko ehtiä saamaan tervistä valmiiksi ennen vuoden vaihtumista. Tässä teille kuitenkin joulu(loma)n kunniaksi pieni tiiseri otuksesta.


Kuten Kardinaali jo blogissaan avautui, niin käytiin Tampereella shoppailemassa naisväen kanssa ja se oleellinen ostospaikka tällä kertaa oli Risteysasema, josta hankittiin säkilliset metsää mieheen pelipöytää varten. Kardi ystävällisesti unohti oman pussinsa auton takalaatikkoon, jotta voisin kuvata senkin. Toisessa pussissa on siis pelkkiä lehtipuita ja toisessa puolet kuusia. Hintaa 16 euroa per setti ja kummassakin on puita 25 kappaletta, joten hinta ei päätä huimaa.


2 kommenttia:

  1. Mahtavaa stuffia... Nuo puut tosiaan ovat huokean hintaisia. Täytyy ehkä tilata netitse. Kiitos vinkistä. Ja "otus" näyttää todella hienolta. Odottelen siitä jo maalaus postauksia :)

    VastaaPoista
  2. Aina hienoa, kun vinkki löytää perille ;) Veikkaampa, että maalaukset kylläkin nähdään sitten Defilerin blogin puolella. Pysyy armeijan yhtenäisyys paremmin, kun sivellintä pitelee sama henkilö.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...