tiistai 6. joulukuuta 2011

Viime Viikon Väkerryksiä


Taas pieni sekalainen seurakunta nappeja, joita tuli viime viikolla pyöriteltyä. Sutiin en jostain syystä pystynyt koko viikolla tarttumaan, mutta lähes joka päivä tein jotain pientä illan aikana. Pääosassa oli tottakai Tervigonin häntä, johon olen puuttuvia suomuja hitaasti greenstuffilla tehnyt. Tuo kun todellisuudessa koostuu kolmesta eri osasta, niin se vaatii hieman suomujen korjailua, jotta kokonaisuudesta tulisi yhtenäinen. Vielä riittää stuffailtavaa, että se lakkaa harottamasta eri suuntiin.

Muitakin pikkuisia sivuprojekteja sitä on alustavasti kätösissä pyöritellyt, kuten kuva kertookin, mutta ehkä kerron niistä lisää sitten myöhemmin. Lähdin kirjoittamaan tätä postausta oikeastaan pääasiassa pohtiakseni ääneen tätä viime viikkoina käytetyksi tullutta päivitystapaa, että läimäissyt vain samaan kuvaan useampaa eri projektia, kun ei mitään kovin selkeää edistymistä ole ollut missään yksittäisessä tapauksessa. Muutenkin varsin mieltynyt tuohon Grondiksen käyttämään tapaan tehdä jokaisesta viikosta yhteenvetopostaus, niin blogi rytmittyy hyvin ja pysyy myös huomattavasti helpommin eloisana. Nostan fiktiivistä hattua siihen suuntaan ja röyhkeästi suosittelen tuota hyvää tapaa muillekin.

Tuo Porin WH40K-liiga on tietysti pääasiassa määrännyt viikonloppujen tahtia. Nyt on ensimmäiset neljä peliä itselläni takana, joten siinä on viikonlopuista äkkiä puolet ajasta mennytkin, kun lauantain siirrellyt tai tuijotellut pienten ukkojen siirtelyä pöydällä. Ihan hyvin mennyt tähän mennessä, mutta sen verran tosissaan saanut keskittyä pelaamiseen, ettei ole jaksanut dokumentoida peliä samalla siinä sivussa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...