torstai 8. joulukuuta 2011

Nojatuolikenraalit - WH40K-dokumentti Lahdesta

Toivoakseni moni on tämän jo Sotavasarassa nähnytkin, mutta kyseessä on hammeristille sen verran yleishyödyllinen teos, että on syytä jakaa sitä eteenpäin. Hyödyllinen siis siinä mielessä, että tätä voit linkkailla ihmisille, kun he ihmettelevät, että mitä ihmeen pikku ukkoja siellä työpöydän nurkassa nysvätään.

Tässä siis Lahden Muotoiluinstituutin opiskelijoiden tekemä lyhyt dokumentti Warhammer 40.000 -pelistä.Kaikille on varmasti selvää, että tässä väkisinkin raapaistaan vasta aiheen pintaa, mutta mielestäni lopputulos on silti erittäin hyvä varsinkin, kun huomioidaan, että aikaa käytettävissä on kuitenkin vain alle kymmenen minuuttia.

Jos jäit kaipaamaan lisätietoa itse dokumentista, niin voit lähteä hakemaan sitä täältä.

Btw videon herroista toinen on Master Calgar, joka on vieraillut blogissani ennenkin, joskin figun muodossa.

5 kommenttia:

 1. Erikoista kyllä nähdä figuilusta dokumentointia ja vielä Suomeksi :D

  Mutta mutta minua yhä vähän pohdituttaa että Sotu muka toimisi hyvänä avustajana harrastuksen aloittamiseen. Eikös sillä ole paha maine "Turnauslista tai se on turha"-meininkistä? Noh kait se tosiaan auttaa siellä kuitenkin suht hyvä määrä tietoa ja varmaan paikallisen alueen peliporukoista saa enemmän apua kun isommilta langoilta.

  VastaaPoista
 2. On sitä alottelijan kädestä pitämistä muuallakin kuin Sotun turnauslistat-osiossa. Korjaan armeijalistat osiossa hups.:))

  VastaaPoista
 3. Noh niin tai näin niin sotu tahtoo olla tällä hetkellä se suomenkielisen figuilun keskus. Sellaista foorumia varmaan olekaan jolla ei olis sitä turnauslista-osiota...äh

  VastaaPoista
 4. Aika hyvä pätkä mielestäni. Antaa suhteellisen hyvän kuvan asiasta tietämättömälle siitä mitä 40K pelaaminen on. Hyvä ettei alettu hifistelemään tarkemmilla säännöillä tai armeijoiden laajentamisen loputtomilla mahdollisuuksilla... saattaisi säikäyttää joitakin harrastuksesta kiinnostuneita aloittelijoita :)

  VastaaPoista
 5. Niinpä niinpä olen täysin samaa mieltä :D

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...