tiistai 13. joulukuuta 2011

Lisää Eldar-huhuja


Hieman lisää huhuja on kierinyt esiin tulevasta Eldar-codexista ja pakkohan ne on jälleen jakaa. Tällä kertaa ne eivät onneksi ole aivan yhtä villejä kuin viimeksi.

Korostetaan nyt ensin vielä kertaalleen, että nämä ovat huhuja eli mikään ei välttämättä tule toteutumaan edes siinä tapauksessa, että ne vielä tällä hetkellä sattuisivat jonkun GW-tyypin päässä pitämään paikkaansa.

Ensiksi Storm Guardiaaneista sellainen pieni tiedonmuru, että ryhmän minimikoko laskettaisiin kahdeksaan. Tämä olisi varmasti hyvä uutinen niille kitinöille, että kun yhyy~ boxissakaan ei tule figuja kuin kahdeksan kappaletta, mutta toisaalta tämä voisi tarkoittaa myös sellaista paljon kurjempaa asiaa, että kyseistä boxia ei oltaisia uudistamassa mitenkään. Tosin vähän oudolta sekin kuulostaisi.

Sitten kaikkien suosikkiin eli uusiin yksiköihin.

Vampyre - Eli se toinen lentokone (Vampire Raider, Vampire Hunter ?)
Dragon Riders - Exodites ?
Lisäksi mahdollisesti myös character näille.

Ja vielä lisäksi peräti kaksi uutta Aspect Warrior -tyyppiä

Vaikka moni on sitä kiljunut, niin mielestäni ei tunnu kovin uskottavalta, että toinen näistä olisivat Forge Worldin Shadow Spectret. Ne ovat ihan liian tuoreita imettäväksi GW:n puolelle. Ovat tykänneet kaivella vanhoista lähteistä viime aikoina "uusia" yksiköitä, joten mistäs sitä tietää vaikka vahingossa näkisimme vihdoin Viipaloivia Palloja tai Superkuskeja tankkeihin. Ei näiden perusteella vielä arvailla sen enempää.

Sokerina pohjalla on se, joka saa asiansa tuntevilla suippokorvapelaajilla kylmät väreet kulkemaan selkäpiitä pitkin suoraan eri aivolohkoihin eli huhujen mukaan myös Solitaire olisi tekemässä paluun.

Huhujen yhteenvedon tarjoaa jälleen hovihankkija Faeit 212.

2 kommenttia:

 1. Vampiret on kyllä niin törkeän kokoisia, että 'kytkoohon niitä tuskin upotetaan. Vampyre-variantti? Aika mielikuvituksetonta, mutta eihän sitä GW:ltä tiedä : D

  Tykkäsin muute facesivustas!

  VastaaPoista
 2. Joo eivät kyllä koon puolesta tunnu kovin todennäköisiltä. Tosin ei se ihan täysin mahdotonta sinäänsä olisi, kun superhevejä on muutenkin huhuttu liitettäväksi, mutta vampiret tietysti olisivat aika outo valinta niiden joukosta.

  Tekisivät oman versionsa GW:n Void Dragon Phoenixista, jonka saisi koottua tämän corsair-lenturin lisäksi DE:n ja tavallisen E:n pommikoneiksi.

  Hyvä hyvä lisää väkeä naamankin puolelle :D

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...