perjantai 20. huhtikuuta 2012

Ensiluovinta: Dreadfleet

Voittoisan The Grand Alliance-tiimin kokoontumisajot
Kilpailun voittopitsat on nautittu ja ensimmäiset skenaariot Dreadfleettia pelattu sulassa sodassa. Suorastaan euforinen olo, kun saa pelata uutta figupeliä alusta saakka täysin maalattuna. Ei proxyjä eikä harmaata massaa vaan pelkästään pelikenttäkelpoista tavaraa. Tiedä miten tässä warhammeriin heti palaakaan. Kuten varmasti huomaat, niin tämä ei ole arvostelu vaan fiilistely porukkamme maalauskilvoittelun päätöksestä ja samalla siitä itsestään eli ensimmäisistä peleistä!

Aarre on löytynyt!
Dreadfleetin ensimmäinen oppitunti: Väistä saaria. Varsinaiset säännöt ovat suhteellisen yksinkertaiset, mutta itse peli ei kuitenkaan miksikään "raideräiskinnäksi" mene, vaan peliin jatkuvasti heitettävät kohtalokortit sun muut sotkevat tilannetta varsin mukavasti. Vakavasti otettavaa peliä yksinkertaisella pohjalla siis.


Heldenhammerin laivakissa antamassa taktisia vinkkejä Swordfishin kapteenille
Pelasimme kolme ensimmäistä skenaariota illalla suurinpiirtein vajaassa neljässä tunnissa. Sujuu helposti nopeamminkin heti kun säännöt alkavat sujua. Dreadfleet taisi oudosti napata porukassamme heti jonkinlaisen Beer&Bretzels-pelin statuksen. Ensivaikutelman pohjalta on kyllä pakko jo alustavasti suositella peliä kaikille fiilistelyyn. Tez hieman uhosi kirjoittavansa skenaarioista raporttejakin tulevaisuudesta blogiinsa, joten sinne vain ahdistelemaan.

WORTH IT!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...