sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Laivasto toi pitsan kotiin

Onnistuimpas kätkemään osan maastoista laivojen taakse

Kuten tuli julistettua, niin meikäläisen 1/4 laatikollista Dreadfleetista on valmiina ja nappasin ensimmäiset kuvat paateista. Myös Defiler sai oman osansa jo valmiiksi, joten The Grand Alliance -tiimi selviää Pitsaa ja piraatteja -haasteesta voittajina pahistiimin vielä kärvistellessä laivojaan. Yllä näkyy allekirjoittaneen osuus haasteesta, mutta valitettavasti onnistuin kätkemään pari saarta laivojen taakse vaihtaessani parempaan kuvakulmaan enkä sitten tajunnut siirtää niitä ennen kuvien ottamista. Noh eiköhän näitä nähdä vielä muutamaan otteeseen blogissa. Esittelen nyt vain laivani pikaisesti.

Flaming Scimitar
Flaming Scimitarin otin käsittelyyni ensimmäisenä ja sille kehittyi hieman aavikkoisempi värimaailma, kuin alkuperäinen purppuraunelma. Varsin simppeli vaikkakin tykkiporttien maalaamista aloin kiroamaan heti tämän laivan yhteydessä. Myös purjeet olivat haastavammat kuin odotin. Elementaalit eivät saaneet aivan niin paljon huomiota, kuin antsaitsisivat, mutta kelpaavat pelipöydälle. Näitä ehkä tulee paranneltua joskus tulevaisuudessa. Laivan liput todellakin ovat vaaleanpunaiset, koska tuskailin niiden värin kanssa ja Defiler tarjosi läpällään ratkaisuksi pinkkiä, joten rangaistukseksi menin ja toteutin ehdotuksen. Tälläinen en-ikinä-valitsisi-tuota-maalia tempaus tuo ihan hyviä väriläiskiä välillä figuihin.

Grimnir's Thunder
Grimnir's Thunder sai ylleen punaista ja keltaisia metalleja alkuperäisen vihreän ja teräksen sijaan. Tätähän olin jo aloitellut joskus silloin aikanaan, kun peli tuli hankittua. Tässä näkyy alustojen vesimassat mukavasti ja niihin olen kaikissa laivoissa erittäin tyytyväinen. Kyseinen asia ahdisti pelin maalauksessa etukäteen eniten, mutta lopulta se onnistuikin hyvin yksinkertaisesti erilaisia sinisiä kuivaharjaillen.

Heldenhammer

Heldenhammeriin valitsin tarkoituksella synkän ja tylsän realistisen väriteeman. Empiren kirkkaammat värit näkyvät vain hieman lipuissa, jotka nekään eivät valokuvan tapauksessa kovin hyvin. Varsinaisesti vasarasta tuli ehkä hieman liiankin tumma. Täytyy varmaan lisätä siihen kirkkaampaa pronssia vielä myöhemmin. Katsokaa tuota tykkien määrää.

4 kommenttia:

 1. Juuh onnittelut voittajille tälläkin puolella. Noh tarvinee se pitsa sitten korvata sillä että pyöritellään noita Grand Alliancen joukkoja ympäri kantta varsinaisina pelipäivinä. Count Noctilus and the Dread Fleet for the win!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laivastoissa on tykkejä niin paljon, että varmaa on ainakin se, että laivoja uppoaa. Jos ei vastustajan tuleen, niin omaan painoonsa! :D

   Poista
 2. Dodih hyvältä näyttää. Itsekin sain vihdoin pienen inspiraation ja viimeistelin Heldenhammerin. Koko setin saattaminen maaleihin tuntuu tosin toistaiseksi aika kaukaiselta ajatukselta, mutta pikkuhiljaa. :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...