sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Supersankareista ajateltavaa sunnuntaille

Leffafriikkinä huolehdin väen tuiki tärkeästä popkornin saannista
Haluan istuttaa sunnuntain ratoksi mieliinne muhimaan pienen ajatuksen. Jos teidän nörttipoppoossanne on mitään samaa, kuin allekirjoittaneen sosiaalisissa kuplissa, niin aina välillä tuijotettaessa vaikka Paulin roadtrippiä tai kun The Big Bang Theoryssä harrastetaan jotain käsittämätöntä leffamaratoonia, niin joku jossain nurkassa huokaisee: "Vähäks hienoo eiks meki voitas joskus tehdä noin?" Yleensähän tämä jää tähän, koska jostain käsittämättömästä syystä sehän on vain elokuvaa...


No eihän se nyt voi olla noin vaikea eikä voikkaan. Kaveripiirissäni ei ole varmaan ainuttakaan todella fanaattista Marvel-fania, mutta nykyisistä leffoista nauttii moni ja viikon päästähän on ensi-illassa se tuorein eli The Avengers. Ideanahan tämä on jokaisen pikkupojan unelma, että monta suurta sankaria yhdistetään samaan pakettiin. Mutta ei sen enempää itse elokuvasta vaan pikaisesti pointtiini, joka on yksinkertaisesti esimerkin näyttäminen. Pidettiin juuri eilen paremman puoliskon kanssa pieni The Avengers-ennakkomaratooni. Kutsuttiin parit peliporukat ja muutama koulukaveri päälle ja katsottiin järjestyksessään Captain America, The Incredible Hulk, Iron Man 2 ja Thor. Yhteensä siis kahdeksan tuntia leffoja plus ruokatunti eli terveen työpäivän verran ohjelmaa.

Kullan Avengers-suklaaleivoksia
Mitään ihmeempää panostusta tämä ei edes vaatinut senkus heitti kutsut facebookkiin ja sanoi että tuokaa nyyttäriperiaatteella naposteltavaa. Mukavaa oli ja nyt on hankittu kunnon pohjustus ensi-iltaa odotellessa, johon on liput toki jo varattuna. Tälläiset tempaukset tekevät ihan hyvää, joten suosittelen moisia. Elikkäs ensi kerralla, kun nurkasta alkaa kuulua mutinaa, niin tarttukaa asiaan. Siinäpä sitä aivopesua tälle erää. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...