keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Pitsaa ja piraatteja? Yarrrr!

Jostain oudosta syystä oli vaikeaa löytää hyvää kuvaa pitsasta ja merirosvoista
Tätä blogia hiukan pidempään seuranneet ovat varmasti huomanneet (ja toivottavasti unohtaneet) sen, että Dreadfleetista ei ole kuulunut pihahdustakaan alkumekastuksen jälkeen. Noh välillä eeppisistä suunnitelmista huolimatta projektit vain törmäävät seinään, kun aikataulut tai motivaatio tai tuhat muuta pientä seikkaa eivät kohtaa. Nyt asiaan tulee kuitenkin muutos, sillä nyt on kyse kunniasta. Nyt on kyse haasteista. Nyt on kyse taloudellisista sanktioista. Nyt on kyse pitsasta!

Ya don't say...
Peliporukkani törmäsi toisistaan riippumatta sellaiseen epämääräiseen tilanteeseen, että piirissämme ei ole pelkästään yhtä vaan peräti kolme laatikollista Dreadfleettia ja ainoankaan tilanne ei ole kovin mairitteleva. Noh paras tapa motivoitua tekemään figuja peleihin on pelata niitä pelejä, joten törkeästi viime viikonloppuna sovimme, että kahden viikon päästä pelataan Dreadfleettia. (Pääsiäinen on jo korvamerkitty WH40K:lle ja lautapeleille) Harmaalla laivastolla peliä on osa jo testannut, mutta sehän ei tule kysymykseenkään, vaan tavoite on pelata täysin valmiilla setillä.


Näin ollen "Dreadfleet Oy" on jaettu kahteen kilpailevaan miehistöön pelin laivastojen mukaan ja kilpajuoksu satamaan on alkanut. Voittaja on luonnollisesti se, joka ensimmäisenä saa oman joukkueensa puoliskon pelistä valmiiksi. (Laivojen lisäksi tottakai myös maastot ja muut härpäkkeet.) Häviäjät maksavat vastustajan pitsat pelipäivänä ja jos niin häpeällisesti käy, että hävinnyt joukkue epäonnistuu tehtävässään (eli ei saa puoliskoaan valmiiksi lainkaan) se tarjoaa myös kaiken muun! Joukkueet ovat seuraavat:

The Grand Alliance -tiimi
Allekirjoittanut ja Defiler

The Dreadfleet -tiimi

Mitään virallisia määritelmiä emme ole tehneet, että millainen valmiiksi kelpuutettavan laivan tulee olla, vaan luotamme porukan herrasmiesmäisyyteen ja kunkin omaan taiteelliseen silmään. Tiedättehän se sama herrasmiesmäisyys, jonka varjolla urkitaan vastustajan väriteema selville, piilotetaan kyseiseen soveltuvat maalit ja annetaan toisten tyttöystäville ideoita, että hei eikö pääsiäispyhinä olisi kauhean kiva mennä vierailemaan mummolaan?

Eli neljä henkeä, kaksi viikkoa ja yksi peli? Eihän tuo nyt kuulosta edes kovin haastavalta? No ei niin, mutta sitäkin kaoottisemmalta ja porukan nykyisen opiskelun/työelämän/vaihtoehtohelvetin tahdilla tästäkin saadaan aivan tarpeeksi tekemistä iltoihin. 

Nyt se on julistettu ääneen. Nyt sillä on todistajia liiankin kanssa. Nyt se on virallista ja se tarkoittaa, että...

NYT TULI KIIRE!

2 kommenttia:

 1. Hahah tiedän tunteen! Dreadfleetin julkaisussa oli pakko hakea mokoma loota, pursusihan se kauniita modelleja. Tein toki myös lupauksen itselleni maalata kaikki..
  Luonnollisesti yksikään figu ei ole vielä maaleissa, eikä peliä ole pelattu kertaakaan.

  Mutta ehkä teidän saattelemana saisi taas inspiraation tuonkin projektin jatkamiseen. Postailehan kuvia kun pääsette projektin loppuun. :)

  VastaaPoista
 2. En ole yllättynyt, että kohtalotovereita löytyy. Tässä kun on aloittanut viimein uudelleen maalaamaan, niin on vain ahdistunut taas siitä miten täynnä tuo ovat pienen pieniä yksityiskohtia vielä kaiken muun haasteen lisäksi.

  Noh täytyy siis toivoa, että josko tämä aiheuttaisi edes jotain pientä domino-efektiä eteenpäin :D

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...