maanantai 14. helmikuuta 2011

Crashed Imperial Aquila Lander WIP osa 2


Viime "maastopäivänä" tuli taas jatkettua tuota ympäriinsä törmäillyttä Aquilaa. Metalliosat saivat Tin Bitziä ja Boltgun metallia ja ikkunat ensimmäisiä kerroksia sinisiä. Lisäksi konetta halkovat viillot ja railot saivat paria sävyä harmaita ja boltgun metallia. Nokkaa myös suttasin hieman ankarammin. Kyllä se siinä muotoutuu.

Viikonloppuna tuli myös pelailtua. Tauta vastaan 750p ja örkkejä vastaan 1000 pisteen peli. Tuli isommassa pelissä ulkoilutettua War Walkereita pitkästä aikaa. Harmittaa, ettei tullut tehtyä muistiinpanoja matseista, sillä niistä olisi saanut hyvät taisteluraportit aikaan. Ei siksi, että voitin molemmat, vaan koska erilaiset listat saivat uudenlaisia tilanteita aikaan, joiden opit olisi mieluusti arkistoinut kunnolla myöhempiä taisteluja varten. 

2 kommenttia:

 1. Ois ihan mielenkiintoista nähdä örkkien lista, TAU nyt oli kumminkin pelkkiä XV8 ja XV88 suitteja. ; )

  Eldarin listan varmasti osaisit kirjottaa mut en koskaa oo eldareita ulkoiluttanut.

  GK ftw.

  VastaaPoista
 2. Itseasiassa Taulla ollut kuin kaksi suittia pelissä ja niistäkin toinen se pakollinen komentaja :D Että vähän erilaisissa testiarmeijoissa mentiin ja kun 750p kyseessä, niin ei siinä ihmeitä tehdäkään.

  Örkit taas rakentuivat sen ympärille, että Kardinaali halusi ulkoiluttaa uutta Nob-ryhmäänsä.

  Oma 750p listani täältä blogista löytyykin, sillä sitä samaa on tullut aika paljon käytettyä, koska sitä on mukava käyttää tuollaisessa summassa. 1000p-listan taas väkersin äkkiä kasaan niistä yksiköistä, mitä mukana sattui olemaan eli lähinnä tuo pienempi listani plus War Walkereita ja Rangereita. Että ei sinäänsä mitään huimaa.

  GK:n uusi codex tulee varmaan hankittua, kun se kerran inkvisitiota näyttää huhujen mukaan sisältävän. Epätodennäköistä kuitenkin, että sillä mitään vanhaa sivuprojektia kovin pien henkiin herättelisin.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...