torstai 24. helmikuuta 2011

Työprojekti: Tervigon

Tästä kuvasta siis lähdetään äyskäröimään tavoitetta
Aina välillä haluaa touhuta jotain figua oman armeijan ulkopuolelle, mutta se tuntuu hieman tuhlaukselta väkertää sivuprojektia, jolle ei koskaan tule mitään käyttöä. Vaihtelu kuitenkin virkistää ja siksi olenkin koittanut hieman kärkkyä ihmisiltä, josko joku kaipaisi jotain conversiotyötä armeijaansa. Sellainen on nyt löytynyt ja itseasiassa täsmälleen se, mitä olen himoinnutkin. The Hive of extraordinary gentlemenin Defiler nimittäin tahtoisi armeijansa jatkeeksi Tervigonin, muttei jostain syystä tahdo sitä itse lähteä tekemään. Noh sopii minulle ja lasku tulee perästä!

Se perinteinen ja loogisin alusta Tervigonille on tottakai Carnifex ja siltä pohjalta asiaa lähdettiin ajattelemaan. Tässä siis muutamia sinitarraluonnoksia, joilla lähdin ensimmäisiä fyysisiä suunnitelmia tekemään. Codexin kuva ei kauheasti Tervigonin rakennetta paljasta, mutta tuota varsin rajua etuselän panssaria on vaikeaa jättää huomioimatta, joten sen kehittelystä lähdin liikkeelle. Orjallisesti en aio kuvaa noudattaa, koska takapäässä joutuisi kuitenkin repimään toteutuksen täysin hatusta, joten sallin itselleni taiteellisia vapauksia myös etupään suhteen.Toisenlainenkin visio monsterin rakenteesta syntyi, mutta ehkä jätämme sen omaan arvoonsa.

Tervigon - Täyttä Porilaista Termagaunttia
Tällä viikolla projekti ei juuri tule edistymään, sillä ohjelmaa on siunaantunut jokaiselle päivälle turhankin runsaalla kädellä, mutta ehkäpä ensi viikolla sentään näemme projektin seuraavan päivityksen. Tässä vielä muutamia suosikkejani muiden tervigoneista vinkiksi tulevasta: Tervigon @ Awakening Ynnead ja Tervigon @ Legio Minimus

3 kommenttia:

  1. Porista kotoisin oleva Keravalla pullotettu Termagauntti. :D

    VastaaPoista
  2. Hyvän näköinen alku! Odotellaan mitä tulevaisuudessa tapahtuu. :) Eteenkin Karhun kohtalo kiinnostaa. :P

    VastaaPoista
  3. Jaa-a parempi olla ajattelematta millaisella koneella ne termat sinne tervigoniin Keravalla laitetaan.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...