torstai 3. helmikuuta 2011

Perheenlisäystä

Tiberius & Merlin
Nyt kun nämä kaksi alkavat tulla toimeen keskenään sen verran, että mahtuvat poseeraamaan samaan kuvaan, niin on aika esitellä perheen uusin jäsen. Tiben vieressä siis hyörii hänen tuore pikkuveljensä Merlin eli Merri. Norjalainen metsäkissa ompi hän. Toivottavasti ottaa vanhemmasta mallia ja jättää figuurit rauhaan. Minulla on omat lelut ja heillä omat. Merri on virallinen tekosyyni sille, etten viikonloppuna tai oikeastaan sen jälkeenkään ole ehtinyt touhuamaan mitään figurintamalla tai oikeastaan millään muullakaan rintamalla. ...no hyvä on pari Doctor Who-spesiaalia olen tuijottanut.


Posti nimittäin toi Amazonin sademetsästä tuon The Complete Specials -dvd-boxin, kun tyhmyyttäni en ymmärtänyt sitä Lontoosta jouluna hankkia. Jouluspesiaaleista ei kuitenkaan ole boxissa kyse vaan sisältää pikemminkin vuoden 2009 jaksot. Pääsee näiden jälkeen sitten katselemaan tuota 5. tuotantokautta, jonka sentään sitten Heathrown HMV:stä ostin ennen lähtöä. Oli siellä lähes kympin halvempi, kuin Lontoon keskustassa, joten onneksi kitsastelin aluksi.

Kirottu olkoon muuten Planet of the Dead. Se viimein onnistui siinä, mitä sarja on yrittänyt jo kolmen tuotantokauden ajan eli aivopesi minut haluamaan ei-mustat kirkkaanväriset converset. Raivostuttavaa. Typerät kalliit tennarit. Argh.. äh ei nyt aloiteta ranttia.

Planet of the Dead - We can't hear you over the sound of how awesome we are
Doctor Who + Cats = Autowin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...