perjantai 18. helmikuuta 2011

Dark Eldar Hellions WIP

Helliarch with Phantasm grenade launcher
Tein aika pahan virheen. En osannut päättää, että minkä Eldar-yksikön kimppuun kävisin, joten tarttuin Dark Eldar laatikoihin ja tuloksena oli viisi ensimmäistä Hellionia. Hups. Hienosäätöä vielä vaativat eli yksityiskohtia puuttuu. Yllä kuvassa Helliarch adjutantteineen. Juu kyllä IG:n kranaatinheittimen inspiroimana lähdin sen ympärille ensimmäistä hellionia rakentamaan. Hellioneissa mukana tulleet liitolaudan pohjaan laitettavat Phantasm grenade launcherit eivät oikein innostaneet, joten mopo skyboard karkasi käsistä. Heitin kaipaa vielä tähtäimiä ja jotain muuta yksityiskohtaa ja tietysti pitäisi löytää myös sopivat normiaseet itse helliarchia varten. Ruoska vyölle kenties?

Rekyyli?
Sitten vielä muutama lisää, että saadaan ensimmäinen viisikko täyteen. Tuon oikeassa reunassa oleva hakee vielä vähän asentoaan, sillä sattuneesta syystä tuohon ei tuota normaalia pallotikkua saa kunnolla. Tarkoitus siis olisi, että tyyppi on syöksymässä varsin jyrkästi ylöspäin, joten lentotikku tulee kiinni taivaslaudan takapäähän. 


Että tälläistä tällä kertaa. Kehittely jatkuu ja asiaan palataan, kun sen aika on.

4 kommenttia:

 1. Tuo Phantasm GL-konversio on kyllä fantastinen. IG-osien käyttö ei hyppää häiritsevästi silmille millään tavalla. Toimii.

  VastaaPoista
 2. Omaan silmääni se itseasiassa edelleen hyppää, mutta se oli oikeastaan tarkoituskin, että on vähän ylimääräistä virnettä suupielessä, kun Dark Eldareja tekee.

  Toisaalta pyrin nykyisin virnuilemaan ihan craftworldilastenkin puolella, että mihin tässä lainkaan serkkujensa kanssa sitten päätyykään.

  VastaaPoista
 3. Hyvältä näyttää. Tosiaan pikkasen ehkä omille silmille hyppää kanssa vielä toi kranunheitin, mutta ei liian pahasti. Jos siihen jonkun pikku detailin tai pari laitat niin menee ainakin mulle ihan täydestä!

  VastaaPoista
 4. Tuo kranaatinheittimen muovin eri sävy vielä oikein korostaa sitä. Musta pohjamaalakin varmaan tekee jo ihmeitä, että saa sidottua figun yhteen. Jotain ylimääräisiä johtoja olen myös pohtinut tuohon kenties, mutta katsotaan nyt mikä ratkaisu bitsiboxien uumenista lopulta syntyy.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...