perjantai 11. helmikuuta 2011

Lyhyt kuvaraportti kaartin kohtaamisesta

Herrasmiehen ykköset (ref: gentleman's ones)
Viime viikonloppuna tuli taas pelailtua ja peliporukkamme sai vielä vahvistustakin Turusta, kun allekirjoittaneen pikkuserkut olivat vierailulla täällä Porissa. Tällä kertaa se tarkoitti, että pöydällä nähtiin myös vaihteeksi Imperial Guardia ja niitä vastaanhan oli pakko päästä pelaamaan. Porukkamme hakkasi illan aikana mukavasti peräti viisi peliä, joista neljä oli Annihilation missionia. Karua tarinaa omasta noppatuuristani kertoo myös ylläoleva kuva. Täysiverisen taisteluraportin kirjoittamisen sijaan ajattelin vain jakaa hieman kuvia omasta pelistäni. Kill pointteja metsästettäessä peli päättyi tasan 2-2 ja siihen täytyy olla erittäin tyytyväinen, kun vastassa oli pitkästä aikaa oikeita panssarivaunuja ja viime aikoina käyttämässäni listassa ei hirveästi PST-tulta ole. S6-ammukset ovat hyvin riittäneet muita vastaan ja tiesin, että nyt seuraa ongelmia. IG sai aloituksen, joten päätin laittaa koko armeijani reserviin, vaikka autarchien puute tiesi suurta epävarmuutta kentälle saapumiseen.

Deployment suoritettu
Kohti kaartin asemia
Varsinkin Dire Avengereilla tuli pelattua holtittoman agressiivisesti, mutta kohteen kiertely on turhaa, jos ei sieltä käsin pysty mitään tekemään. Iskin siis ryhmällä suoraan vastustajan keskelle ja sainkin ryhmän veteraaneja pyyhittyä pöydältä. Valitettavasti vastapallona tuli tottakai liekinheittimiä niskaan.

Uraaaaa!
You are doooooomed...doooooooooooomed I tell you...voi pask..
Tankkeja
Hyvä päivä kuitenkin oli ja kaartia vastaan on aina mukavaa ja opettavaista pelata ja tosiaan olen tasapeliin oikein tyytyväinen. Diret hoitelivat veteraaniryhmän ja Warp Spiderit yhden komentoryhmän. Valitettavasti liekinheittimiin tosiaan menehtyi Wave Serpentin sisältö, joten näistä tapoista aiemmin mainitut luvut 2-2. Muista päivän peleistä löytyy varmaan tekstiä toisista blogeista ennemmin tai myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...