tiistai 19. huhtikuuta 2011

Fire Dragons WIPJep myös Fire Dragoneiden uusiminen on laitettu liikkeelle. Alkaa todellakin olla tarpeettoman monta rautaa tulessa yhtä aikaa. Lienee aika saada muutama yksikkö valmiiksi ennen eteenpäin siirtymistä.

Lueskelin tuossa jonkin aikaa sitten läpi suippokorvakirjan Path of Warrior, josta lähti liikkeelle inspiraatio kokeilla eri edikoiden figujen sekoittamista samaan yksikköön. Kirjassa nousee paljon esiin se, miten samassa yksikössä olevien sotureiden varusteet eivät todellakaan ole identtisiä, vaan päinvastoin hyvinkin yksilöllisiä. Fire Dragonit vaikuttivat parhaalta yksiköltä tämän kokeilemiseen, sillä eri versiot seuraavat samaa linjaa muita aspecteja selkeämmin. Joten ei muuta kuin valitsemaan kolmea eri tuotantoa lohareita ja maalaamaan ne sitten samalla teemalla kasaan.


Ongelmaksi Dragoneiden kohdalla tulee lähinnä se, että aspectin keskipituus on selvästi kasvanut vuosien saatossa, joten vanhimmat figut näyttävät kummallisen lyhyiltä uusimpien rinnalla. Tähän on kuitenkin vanha ja helppo ratkaisu eli huijataan katsojaa tekemällä tyypeille korkeammat baset kuin muille ja näin saavutamme paremman yhtenäisyyden. Tähän tyyliin:

1 kommentti:

  1. Ei kyllä tunnu Dragonien ulkonäkö hirveästi muuttuneen vuosien saatossa paitsi piipun pituuden osalta.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...