lauantai 2. huhtikuuta 2011

Live Action Hanami Nippon Potkuri Starto~

Nippon -riisisuklaa on oikeasti suht hyvää. Harmi ettei sitä enää saa kuin Lidlistä...
Tiedättekös tässä, kun katselee menneitä postauksiani, niin herää sellainen huomio, että äärimmäistä epätodennäköisyysmoottoria ei olla käynnistelty hetkeen. Jopa sunnuntaisarjikset ovat olleet hyvin pitkälti figutusaiheisia ja tekstit ovat olleet yhtä nappia, projektia ja raporttia toisensa perään. Eilenkään en saanut kirveelläkään luotua tyydyttävää aprillipilaa kiusaksenne. Itseasiassa kirves oli kirjaimellisesti yksi asia, jonka hyödyntämistä aprillaukseen harkitsin, mutta ei se tuntunut tarpeeksi...iskevältä.

Tänä viikonloppuna eivät figuprojektit tule edistymään juuri mihinkään, sillä tänään lauantaina riehun paikallisen animeseuran (jonka hallitukseen olen näköjään taas päätynyt) live-leffatapahtumassa, jossa ohjelmisto on senlaista, ettei ole mitään takuita toipuuko mielenterveys ainakaan viikkoon tekemään mitään. Sunnuntaina sitten taas on toki figuilua, mutta pelaamisen muodossa, joten ei siinä sivussa kuitenkaan mitään sutia saa otettua käteen.

Mutta hei, reilu ihminen suippokorva, kun olen, niin täytyyhän minun nyt esitellä päivän ohjelmistoa teillekin. Jaettu tuska on moninkertainen tuska... Hmm Dark Eldar -viikonloppu selvästi vuorossa henkisesti.

CUTIE HONEY! (mitään en myönnä, ettäkö olisin suunnitellut tämän)Yatterman20th Century BoysGuyver - Dark HeroKyllä, kaikki elokuvat perustuvat johonkin japanilaiseen animaatioon tai sarjakuvaan. Kyllä, tuo viimeinen on jenkkien tekemä ja niin ysäriä, että se on lähes kasaria ja kyllä, jos tuolla ei viimeistään ala yleisön mielenterveys kärsiä, niin koko yhdistys siirretään Porista Arkhamiin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...