torstai 28. huhtikuuta 2011

Kadonneen pääsiäismunan metsästäjät

Klikkaa vaan kuva suosiolla isommaksi
Pääsiäisenä peliporukkamme sai taas vahvistuksia Turun suunnalta ja lauantaina sitten iskettiin päitä ja armeijoita yhteen. Tuli jostain mieleeni ottaa porukasta pieni ryhmäkuva, mutta kylläkin figujen muodossa. Vasemman reunan vihertävä chaos ei tuona päivänä käynyt pelikentällä, mutta kaikki muut seitsämän armeijaa kyllä.

Listataanpa hieman tuloksia, kun teitä nippelitietofaneja aina riittää.

Tau vs. Space Wolves - Annihilation: 3-4
Eldar vs. Necrons - Annihilation: Phase Out
Orks vs. Imperial guard - Capture and Control: 1-0
Tyranids vs. Tau - Seize Ground: 0-2

Ratkaiseva isku
Joo allekirjoittanut sai vastaansa Necronit, mikä on toki varsin harvinaista herkkua nykyaikana (joskaan ei ilmeisesti enää kauaa). Vähän tuli taas lähdettyä soitellen sotaan -aseenteella, että kyllähän noita vanhuksia tattiin vedetään. Ensimmäinen Gauss-ryöppy kyllä palautti onneksi maanpinnalle. Eipä tosin mennyt aikaakaan, kun Phase Out osoitti codexin harmaantumisen. Sain voitosta kiinni vähän turhankin helposti, vaikka pisteissä oltiin tuolloin tasan 1-1. Pieni virhe tuossa tosin tapahtui. Koska necroneita ei oltu ulkoilutettu hetkeen, niin phase out meni pelaajaltaan hieman väärin ja sen olisi pitänyt tapahtua vasta hieman myöhemmin. Arvioimme kuitenkin jälkikäteen, että eipä tuo lipsahdus olisi lopputulosta juuri muuttanut, sillä phasetus olisi iskenyt viimeistään kierroksen päästä kuitenkin.

Nämä avaruussusihukat puhkuivat ja puhisivat Taun nurin
Serkkupojan wolffit ovat aloittaneet uusiutumisen sitten viime näkemän ja jälki on sen verran komeaa, että täytyy laittaa oikein kuvaa tännekin. Sen verran puhtaita highlighteja ja komeaa freehandiäkin vielä, että piiskasi kyllä panostamaan omiinkin figuihin enemmän. Varsinkin tuo Rhinon katolla oleva susihukkanen, jota nyt sitten ei tietenkään näy kuvasta kovin kummoisesti.

Hyvä oli pääsiäinen siis pelien osalta tai ainakin hammerien kohdalla. Vielä kun Good Gaming Philosophyn kansalliszombi ei olisi jänistänyt pelipäivästä, vaan olisi tuonut sen sylillisen lautapelejä, niin kuin piti.

Ruoja!

;)

3 kommenttia:

 1. On kyllä todellakin komeita nuo serkkupoikasi hukat! Kansa vaatii lisää toiminta kuvia noista armeijoista. :)

  VastaaPoista
 2. Kuules nyt petteri!
  Miä haluan tietää mitä Tippelle ja Merrille kuuluu, kun en näistä sun hööreistä mitään ymmärrä.
  Ja lue sä havannaa, sieltä näät jopa uusimman lapseni kuvia :3
  Trrv. Nimeltä mainitsematon kissaemo.

  VastaaPoista
 3. Nonih kerrankin kansalla on vaatimuksia :D Kaikenmaailman palautteita ja pyyntöjä ja kysymyksiä saisi mieluusti tulla huomattavasti enemmänkin. Katsotaan mitä voin näiden suhteen tehdä. Kait sitä pari kuvaa lisää löytyy pääsiäisestä ja kissoistakin :D

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...