maanantai 11. huhtikuuta 2011

Viikko tilastoissa, luku tilastoista

Over 500!...köh
Piti oikein napata piskuinen kuvakaappaus tuossa sunnuntai-iltana. Tuli tuollainen haamuraja nimittäin saatua rikki eli yli 500 kertaa käyty ihmettelemässä blogiani viime viikolla. Tuo laskuri siis raksuttaa tuolla ihan näkyvillä blogini oikeassa sivupalkissa, kun tarpeeksi alas selailee. Olisihan paljon messevämpää laittaa siihen pyörimään luku kaikista kävijöistä koko historiassa, mutta jotenkin tunsin kunnianhimoisemmaksi laittaa siihen vain tuon viimeisen seitsämän vuorokauden luvun. Onhan se nyt isompi juttu kasvattaa säännöllistä kävijämäärää, kuin kaikkia randomeja hittejä, mitä vuosien saatossa blogiin osuu. Vaikka se vähän masentavaa onkin, miten tuo laskuri kokee romahduksen jokaisena aamuna, koska vuorokausi on vaihtunut ja vanhemmasta päästä tippuu kävijämäärä pois ja alkaa kerryttämään uutta päivää täyteen.

Mmm eli +500 kävijää viikossa eli pyöreästi keskiarvolla ~70 kävijää päivässä. Alan vihdoin alkaa pääsemään irti siitä 30 kävijän päivätahdista, johon jo välillä epäilin jämähtäneeni vallan. Tottakai kyse on edelleen pelkästä luvusta, mutta se, että näkee kävijämäärän lisääntyvän antaa silti jotenkin kummasti lisäpuhtia tähän touhuun ja tuntee vähän saavansa jotain aikaankin. Varsinkin kun valitsin tämän hieman marginaalisemman suunnan kirjoitella suomeksi.

Kiitos tästä kuuluu tottakai kaikille arvoisille lukijoilleni elikkäs juuri teille. Sinulle ja sinulle ja jopa sinulle, vaikken susta niin tykkääkkään. Kiitos, kiitos, kiitos ja yritän häröillä samoilla tahdeilla jatkossakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...