tiistai 12. huhtikuuta 2011

Tänään meillä on hyviä uutisia

Highschool of the Dead - Ehkä hieman outo kuvavalinta otsikkoon nähden
Eilen oli hyvä päivä. Voisin tiivistää kaiken kahteen blogilinkkiin, mutta ehkä sanon pari sanaa enemmän kuitenkin. Näitä kahta asiaa yhdistää itseasiassa sama teema, vaikka aiheet ovat varsin erilaiset. Kuoleman jälkeen nousemisesta on nimittäin molemmissa kyse.


Ensinnäkin From the Warp -blogi teki feenikset ja heräsi takaisin eloon. Tämä oli itselleni aivan mahtava uutinen, sillä blogi on ollut tärkeimpiä lähteitäni kansainväliseen blogimaailmaa. Mistään muusta paikasta en ole löytänyt yhtä valtavaa määrää mielenkiintoisia blogeja seurattavaksi ja onhan blogin oma sisältökin ollut hyödyllistä. Bloggaaja vain otti hermolomaa, sillä From the Warp kasvoi niin paljon itseään suuremmaksi, että sen ylläpitämisestä kärsi jo hänen yksityiselämänsäkin. Nyt sivustoa on saatu yksinkertaistettua huomattavasti ja blogi on kaivautunut esiin tuhkasta. Mahtavaa. Paikka on vierailemisen arvoinen jo pelkkien blogrollien takia. Painukaa siis Warppiin.

Toinen hieno uutinen tuli vastaan Dawn of the Leadista. Tässä on nimittäin jo muutaman vuoden saanut odottaa erästä elokuvaa, jonka piti tulla alunperin joskus 2009. Sitä oli siis jo hieman luopunut toivosta, mutta nyt näyttäisi taas olevan valoa tunnelin päässä...hyvin kalmankalpeaa valoa. War of the Dead (elokuva, joka aikaisemmin tunnettiin nimellä Stone's War, joka tunnettiin aiemmin nimellä War of the Dead) on kerrankin hieman erilainen kotimainen elokuva ja odotin sitä innolla pari vuotta sitten, mutta sitten törmättiin seinään ja leffa lähes katosi maan päältä. Täytyy siis toivoa, että vihdoin pääsisimme teoksen näkemään. Saattaisin erikoisuutensa vuoksi jopa lisätä sen kolmanneksi aikaisempaan listaani.

Traileri puhukoon puolestaniMmm joo tämä viikko alkoi hyvin.

2 kommenttia:

  1. Leffa vaikutti ainakin alustavasti aika mielenkiintoiselta ja suht erikoista nähdä tämäntyyppinen suomalainen leffa.
    Mun traileriin ois voinut lykätä jonkun omaperäisemmän kipaleen taustalle kuin ah, niin käytetyn, Lux Æternan. Vaikka se yksi eeppisimpiä musiikkipätkiä on (Clint Mansell on jumala)

    VastaaPoista
  2. Olen kieltämättä samaa mieltä. Vaikka se toimii kaikkeen ei se tarkoita, että sitä on pakko käyttää kaikkeen.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...