perjantai 8. heinäkuuta 2011

Sinitarrakonsepti: Inquisitorial Henchmen

Arco-Flagellant - Death Cult Assassin - Crusader
 Olen tosiaan keräillyt bitsejä inkvisiittoreita varten ja tuossa vähän sinitarran kanssa teistailin suunnitelmiani lähitaisteluun pyrkivien Inquisitorial Henchmenejen suhteen. Nämä ovat siis vasta eräänlaiset consept art-versiot tulevasta. Näitä ei siis olla liimaamassakaan kasaan ihan näin, mutta osoitavat suunnan mihin olen ajatellut lähteä.
GW - Arco Flagellants
Ensimmäisenä kuvassa huitoo Arco-Flagellant, jonka suhteen joudutte nyt käyttämään vielä aika rajusti mielikuvitusta. Kyseessä on siis vasta pelkkä Ghoul-figu, josta on vähän pahimpia piikkejä ja mömmöjä siistitty pois. Tajusin noiden asennon ja kärsineisyyden olevan valmiiksi varsin lähellä alkuperäisiä arcoja. Eli tarkoitus on kourien tilalle vaihtaa kitarankieltä ja muuta vastaavaa arco-flagellanteille sopivaan tyyliin ja naaman eteen tietysti greenstuffista jotain rättiä.
GW - Death Cult Assassins
Death Cult Assassiini on rivissä seuraavana ja sen pohjana on Dark Eldar Wychit. Kyseisessä testikappaleessa on osia myös Wood Elf Glade Guardeilta. Sopivien päiden löytäminen näille on se suurin ongelma.

GW - Crusader
Viimeisenä vaan ei vähäisimpänä asennossa seisoo Crusader, jonka pohjana toimii chaos-solttu Fantasy Battlen puolelta. Ideasta kiitos kuuluu Lepralegioonan Laurille, joka näistä samaisista figuista oli omansa tehnyt. Laurin tapaan monet muutkin ovat käyttäneet todella eeppisiä kilpiä näillä Storm Shieldeinä, mutta itse sain niin uskomattoman originaalin idean, että mitäpä, jos käyttäisin Storm Shieldejä Storm Shieldeinä, kun niitä pari bitseissä jo valmiiksi pyöri. Ei ehkä yhtä tyylikästä, mutta mielestäni näyttää varsin kivalta näinkin. Aseet ovat vielä vähän kysymysmerkkinä, sillä en tiedä löydänkö tarpeeksi sopivia Power Weaponeita vai joudunko vain käyttämään figujen alkuperäisiä.

Minun ei ensin ollut edes tarkoitus ryövätä Laurin ideaa, mutta Defilerin bitsiboxeja kaivellessa tuli vastaan 4-6 kappaletta näitä samaisia figuja ja koska hänelle ei niillä käyttöä enää ollut, niin päätin tarttua tilaisuuteen ja hankkia niistä muutaman ristiretkiläisikseni. Kiitoksia kuuluu siis myös siihen suuntaan.

3 kommenttia:

 1. Tuosta Crusaderista pidän, mutta muut jättää vielä vähän ristiriitasen fiiliksen. Ghoulista on paha sanoa vielä oikeen mitään, potentiaalia kyllä nappulassa on. Death Cult Assassin on myös vähän hämärän peitossa, osa syynä on ehkä se että pidän noista GW:n nappuloista. Lisää kuvia myöhemmistä vaiheista myös siis, niin voi sanoa jotain järkevää !_!

  VastaaPoista
 2. Tutun näköinen kilpi ;) Nuo kaksi oikealta on siistejä, tuosta ghoulista en tykkää, ei sillä että tykkäisin GW:n ghouleista muutenkaan.

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia kommenteista. Crusader onkin noista kolmesta ainoa, jaka ei kovin suuria muutoksia tule saamaan, vaan aika samanlaisella tyylillä kootaan muutkin. Jotain koristuksia ehkä.

  Itsekin kyllä pidän kovasti noista alkuperäisistä death culteista, mutta kun niitä on vain kaksi erilaista, niin pitää kehittää omia. Vaatii vielä testailua osien kanssa, mutta ei kovin mahdottomalta vaikuta ja greenstuffia jatkoksi.

  Ja joo ghoulin nyt ei voi vielä odottaakaan näyttävän muulta, kuin ghoulilta ;)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...