sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Ihka aitoja Eldar-huhuja

Puoli ikuisuutta sitten kaukaisessa galaksissa...
 Törmäsin tässä viikonloppuna ensimmäisiin varsinaisiin huhuihin seuraavan Eldar Codexin sisällöstä. Pitkään on ollut jo "tiedossa," että uusi kirja tulisi joskus 6.editionin alussa eli vuoden 2012 jälkimmäisellä puoliskolla. Nyt nettiin on ilmaantunut ensimmäisiä vihjauksia ja kuiskauksia mahdollisista uusista figuista ja yksiköistä.

Nämä ovat siis todellakin vasta huhuja eli voi olla, että mikään ei pidä paikkaansa ja GW:n suhteen huhuissa on muutenkin se ihastuttava piirre, että vaikka jokin asia olisi todella tällä hetkellä suunnitelmia ensi vuodeksi, niin ei se tarkoita, että siitä yhtään mitään tulisi.

Uusia figuja ja boxeja nyt on tulossa lähes kaikista vanhoista yksiköistä, mutta näinhän se yleensä menee uuden kirjan yhteydessä. Varsinkin uusia jetbikejä on odotettu ikuisuus ja niistä nähtiin jo vilahduskin puoli ikuisuutta sitten. Hienoa on, että huhujen mukaan guardiaanien uudessa boxissa tulisi osat sekä defendereille, että stormeille.

Figujen parantelut ovat toki kivaa, mutta jännittävintä ovat aina uudet yksiköt. Huhut lupailevat seuraavia.

Kolme uutta tankkia. IG-Hydran tapainen ilmatorjuntatankki (= Firestorm?), D-Cannon tankki (= Warp Hunter? tai vain "nightspinneri" tavallisilla D-tykeillä?) ja Pulse Laser "monsteritankki." (= Scorpion??!)

Iso Drop Pod/Linnake, joka tippuu taivaalta mukanaan jopa 20 soturia.

Lentokoneita tottakai myös ei-pimeille-avaruushaltioille eli Nightwing ja jokin pommikone.

Huhut kertovat myös jonkinlaisesta kannettavasta voimakenttägeneraattorista maajoukoille.

Jos aikataulu pitää paikkansa, niin vuoden päästä tiedämme pitikö näistä mikään paikkansa. Tämä oli vain oma todella nopea yhteenvetoni, joten lukekaa ihmeessä lisää tästä laajemmasta raportista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...