tiistai 25. tammikuuta 2011

Hämärästä aamunkoittoon - 750 pistettä

Aamunkoin vastaanottokomitea

Viikonloppuna pääsi taas pelaamaan. 750 pisteen taistelu käytiin suippokorvieni ja Defilerin biomössönhimoisten avaruusmonsujen välillä. Koti-objectivien perässä oltiin ja kuten törkeistä sanaleikeistä voi päätellä, deployment oli Dawn of War. 1-0 onnistuin pelin viemään sen ansiosta, että taisto jatkui yli viidennen vuoron. Onnistuin taas jättämään strategisia liikkumisia turhan myöhäiseen vaiheeseen. Moinen virhearviointi pitää vielä kitkeä pois pelistäni, mutta muuten alkaa pikkuhiljaa ajatus kulkemaan nykyedikassa.

Tuli tässä myös mieleen, etten ole lainkaan esitellyt listaa, jonka kanssa olen viime ajat opiskellut. Tehdäämpä se nyt siis. Ei kauheaa eroa tietysti aikaisempiin 500p listoihin. 1000p listaa olen myös kovasti paperille pyöritellyt, mutta pitää ehkä harkita uudelleen, sillä tuli yksi Wave Serpent pistettyä tilaukseen. Kuljetusalusten vähyys on kokoelmani vakavimpia puutteita ja sitä aukkoa on kurottava umpeen. Mutta nyt siihen listaan!

# HQ
Farseer, Doom, Singing Spear [83p]

# Troop
Guardians x10, Scatter Laser [95p]
Guardian Jetbikes x3, Shuriken Cannon [76p]  
Dire Avengers x10, Exarch, 2.catapult, Bladestorm
+ Wave Serpent,
Twin-linked Shuriken Cannons, Spirit Stone, Shuriken Cannon [272p]

# Fast Attack
Warp Spider x5 [110p]

# Heavy Support
Night Spinner [115p]

Yhteensä: 751 pistettä.

Kirottu yksi piste. Singing Spearin voi toki tiputtaa pois. Viime pelissä tosin tahdoin ulkoiluttaa rangereita, joten vaihdoin guardiaanit niihin. Tämä on tosiaan ollut mukava lista pelata ja hakea tuntumaa isompien listojen sisältöä varten. Tankkien tuhoamiseen listassa ei ole tarjolla kuin S6-spämmiä, mutta se on suhteellisen riittävää tälläisissä pistemäärissä. Omassa peliporukassa ei nyt muutenkaan ole kauheaa tankkimäärää näkynyt näissä peleissä.

2 kommenttia:

  1. Listatrollailen sen verran, että kuinka monta kertaa mahdoit päästä käyttämään tuota Serpentin ala-shuriken cannonia? Kaiken logiikan mukaan Serpentti on joka vuoro liikkeellä. Siitä saisi pisteitä muualle.

    - Kardinaali

    VastaaPoista
  2. Todella harvoin ja silloin, kun sitä pääsisi käyttämään unohdan sen olemassaolon. Valitettavasti sillä kymmenellä pisteellä ei kauheasti ole vaihtoehtoja. Spirit Stone Night Spinneriin olisi harvoja fiksuja vaihtoehtoja. Yhtä ylimääräistä guardiaania olen myös joskus huvin vuoksi käyttänyt, mutta eipä siitäkään kauheasti iloa ole.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...