tiistai 21. joulukuuta 2010

Lontoon kronikat osa 5


Matkan tärkein tehtävä suoritettu: Poliisiboxi paikallistettu. Parkkeerattuna varsin epämääräiseen paikkaan kadulle, mutta mitä muuta sitä nyt voisikaan odottaa. Kävin tarjoamassa Tohtorille pähkinän. Mitenköhän tuon kopin saisi parhaiten matkalaukkuun...

Päivän turistikohde: Kings Crossin rautatieaseman laituri 9 ja 3/4.

Metrossa tuli paljon istuttua tänään, mutta shoppailtua sitäkin enemmän. Leffakaupan kassia tuossa juuri purin sängylle ja livahtipa kuvaan myös Forge Worldin kirjakin.


Tuossa siis vain osa päivän saaliista. Ei ole halpaa tämä matkustelu. Yhdessä GW-liikkeessäkin tuli tosiaan käytyä. Valitettavasti ei varsinaisesti mitään erikoista valikoimassa. FW:in tuotteita ei ollut hyllyssä muuta, kuin kirjoja. Sääli. Hyperaktiivisia myyjiä. Tuli varmaan väännettyä enemmän englantia, kuin koko reissun aikana muille asiakaspalvelijoille yhteensä. Kaikki syöksähtelivät kysymään, että millä armeijalla pelaat jne. Kassajonossakin puolet ajasta meni siihen, kun tyyppi höpisi jokaisen asiakkaan kanssa. Apocalypse-kirjan kassalle kiikuttaminen sai myyjältä hirveän hehkutuskohtauksen ilmoille, kuinka ne pelit on hänestä mahtavia ja sitten taas kysyttiin tottakai armeijaa ja kun vastasin jotta eldar, niin alkoi itku apocin Wave Serpent-laivueiden raivostuttavuudesta. "I can never destroy those buggers."

2 kommenttia:

  1. Fantsussa on kuultu tuosta GW:n myyntikoulutuksesta meni ihan pelottavan puolelle jos jokaiselta asiakkaalta pitäisi tulla kyselemään heti ''Moi, mikäs sun nimi on ? Ai Matti, noh Matti mitäs armeijaa sä keräät, ai örkkejä, no tässä ois näitä nobeja ja bikereita ja ja ja...'', varsin pelottavaa... eihän oikeaan GW liikkeeseen uskalla mennä jos siellä oikeasti on sellaista :O - näitä ostelujuttuja on kyllä kiva lukea, ainoa että tekisi mieli itse lähteä lontooseen näiden lukemisten jälkeen!

    - Zombie (en saanut lähettetyä viestiä googletilin kautta jonkun ihmeen takia isän koneella)

    VastaaPoista
  2. Onhan se Suomenkin GW:ssä aika pirteää se asiakaspalvelu, mutta hauskaa siellä ainakin ollut ne pari kertaa mitä siellä tullut käytyä Helsingissä pyörähtäessä.

    Lontoon GW:n ensimmäinen tyyppi ainakin jäi jalkoihini aika nopsaan, kun tyyppi oli itse vasta aloittanut eldarit ja ei oikein ollut mitään mitä hän olisi voinut lisää omaan kokoelmaani niistä enää tyrkyttää ;) Yritin kysellä olisiko mitään erikoisuuksia mistään tarjolla, mutta tosiaan edes brittilän kaupoissa ei niitä GW:n Web Exclusive-tuotteita ole, koska ne ovat Web exclusive :D (Sori vaan Kardinaali)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...