torstai 22. maaliskuuta 2012

And the award goes to... Iron Sky

IMDB
Iron Sky on vuoden 2012 paras kotimainen elokuva.
Iron Sky on vuoden 2012 paras kotimainen elokuva?
Iron Sky on vuoden 2012 paras kotimainen elokuva?

- Mutta nyt on vasta maaliskuu?
- Hiljaa!

Ohjaaja Timo Vuorensola ja tuottaja Tero Kaukomaa kyselytilaisuudessa elokuvan jälkeen.
Yritän sanoa, että ennakkonäytöskiertueen paikallinen tilaisuus on ohi ja kauan odotettu elokuva on nyt katsastettu. Lyhyesti sanottuna odotus kannatti. Syvällisemmin todettuna...no saatte odottaa sitä perinteistä leffaisku-postausta Iron Skystä. Mitä kiertueeseen tulee, niin elokuvan jälkeen pidetty kyselytilaisuus oli hieno lisä ja mielenkiintoinen sellainen. Paljastuneita jänniä yksityiskohtia oli esimerkiksi se, että kun Iron Skytä kuvattiin Australiassa, niin viereisessä studiossa kuvattiin Terra Novaa. Joskus vuosia sitten ollut Finnconissa  kuuntelemassa Vuorensolaa selittämässä, että joo meillä olis tällänen leffaidea, jota ajateltiin ruveta tekemään, joten oli hienoa päästä kuulemaan tuntemuksia myös tästä toisesta ääripäästä. Mukava bonus myös tottakai kiertuepaita ja Iron Sky-juliste nimmareilla. Eikä Varustelekan natsisuklaatytöissäkään valittamista.

Älä turhaan enää mieti - Mene katsomaan Iron Sky.

3 kommenttia:

 1. Nimmareilla? MITÄ? MIKSEI MULLE OLE KERROTTU? Ja VARMASTI menen! AAAAAAAAAARGH!

  -Ama

  VastaaPoista
 2. Täällä odottelemme tulevaa tiistaita jotta pääsemme mekin kiertueelle. Miten Porissapäin sujui lipputoimitukset? Me odotellaan niitä vielä saapuvaksi...:/

  VastaaPoista
 3. Liput saapuivat saksalaisella täsmällisyydellä päivää ennen esitystä. Lohduttelivat tosin sähköpostissa, että vaikka liput eivät ehtisi perille, niin nimellä tai tilausnumerollakin pääse sisälle. Huoli pois siis =)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...