tiistai 20. maaliskuuta 2012

Rangaistus-Rhino kehittyy


Kehittelin eteenpäin rangaistusyksikön kulkupeliä. Tahdoin etupellistä erinäköisen normaaliin Rhinoon verrattuna ja tähän ratkaisia etsiessäni sain ajatuksen, että koko tankkihan voisi samantien olla kauko-ohjattava. Mitä sitä nyt hyvää kuskia uhraamaan itsemurhaporukan mukaan. Vähän tuollaista teknisempää viritystä nokkaan siis. Vielä pitäisi kehitellä jostain parit anturit lisää ja joku rajumpi antenni ilmentämään tätä kaukokäyttöä paremmin.


Korvasin myös nokassa aluksi olleet koukut vanhoillla Chaos-tankin piikeillä, kun satuin ilokseni sellaiset Kardinaalilta saamaan. Tuo palanen on varmaan suurimpia suosikkejani mitä sprueista on koskaan tullut irroteltua ja senkin takia olin tyytyväinen, että pääsin sellaisen vihdoin omaankin tankkiin käyttämään. Tuo on vain paljon pelottavampi ja uhkaavampi kuin kaikki ne nykyiset tankkien nokkaleipälapiot yhteensä. Soveliasta materiaalia siis seivästämään väkeä, jotka kehtaavat tulla inkvisiittorillisen kuljetuksen tielle.

6 kommenttia:

 1. Näissä oikeissa tankki figuissa mitä saa joka nurkasta on yleensä täydet detaljit sisälläkin. Itse olen käyttänyt niitä rhinojen kanssa. Antenneja, ohjauspaneeleita, tynnyreitä Sun muuta sälää. Viimeksi paikallisen prisman poisto laarista sai revellin tankkeja pari euroa kappale.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei muuten ollenkaan huono vinkki. Kiitos kiitos täytyy pitää silmät auki.

   Poista
 2. Hei, tuo idea kauko-ohjatusta sopii hyvin siihen kahleeseen ;-), eritoten pidän tuosta tekno-gizmosta tuossa edessä, ei enää niin normi-rhino. On nuo piikit aika uhkaavat, mutta Ordo Malleus voi kyllä kiinnostua tuosta stailauksesta :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Shhh! Käänsin sen ylösalaisin niin, että piikkien juuressa olleet kallot eivät näy. Kukaan ei huomaa mitään. ;)

   Poista
 3. Pyhä inkvisiitio on muutenkin koristellut itsensä kalloilla niin tuskimpa muutama kallo siellä ketään haittane ;)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...