torstai 8. maaliskuuta 2012

Inkvisiittorin kyydissä - Rangaistus-Rhino


Esittelempä nyt hieman tarkemmin tuota aikaisemmin taustalla vilahtanut Rhinoa inkvisiittoriprojektistani. Vikkelämpi varmaan jo arvaakin, että nyt ei todellakaan ole kyseessä inkvisiittorien oma kärry vaan pikemminkin itsemurhayksikön kyyti, jonne nakki napsahtaa erilaisille niskuroijille ja ylipäätään kaikille, joilla on luomi turhan epäilyttävässä paikassa. Inkvisitio - mikä ihana tekosyy.


Erityisen huono onni on kohdannut tankin tähystäjänä toimivaa herrasmiestä, jolle ei ilmeisesti ole perinteinen jalkapuu riittänyt rangaistukseksi. Idea lähti liikkeelle Empire Flagellanttien osia pyöritellessä ja pohdiskelin, että kaivattua keisarinpelkoa herättäisi varmasti tulituksen keskellä roikkuminen tankin nokassa ja tuo kahle kätevästi estää tuomittua syöksymästä panssarin suojiin. Pistooli näyttää älyttömältä viistäessään ilmaa, mutta sekin on osa tarinaa. "No hei olen reilu kaveri tässä kypärä suojaksesi.. äh mutta täytyyhän sinun puolustautua jotenkin.. tässä... ota pistoolini."


Magnetisointi on pop ja nykyaikaa ja Rhinon tapauksessa myös naurettavan helppoa, joten ajattelin varmuuden vuoksi virittää kattoluukun. En tiedä tulenko tarvitsemaan sitä, mutta ompahan ylimääräinen Razorbackin runko sitten valmiina. Yhdistin kattoluukut palalla muovilevyä ja liimasin aukon poikki pätkän figukehikkoa. Hieman hienosäätöä ja parit magneetit kohdilleen. Nopeaa ja toki myös karkeaa, mutta kaikki jää sisäpuolelle piiloon.


Suunnitelmissa on vielä useampi yksityiskohta ympäri Rhinoa. Lisää kulumaa ja taistelujen aiheuttamaa runtelua luonnollisesti ja ajattelin myös vetää kettinkiä joihinkin luukkuihin, ettei kuljetettavilla ole liikaa vaihtoehtoja tarjoamassa inspiraatiota.

4 kommenttia:

 1. Hauska ja tavallaan fluffikas yksityiskohta tuo vaunun "komentaja" :-) Ei taida tämä inkvisiittori oikein pitää miehistään :-D

  VastaaPoista
 2. Ihan näppärästi hoidettu tuo magnetointi ja kyllä, hyvä idea tähystäjälle. Tuo pistooli kyllä häiritsee, koska näyttää ihan sairaan tyhmältä tossa kädessä : D

  VastaaPoista
 3. Keisarinpelkoa! aivan mahtava sana! Pitäkää pojat kypärät päässä ja Keisari mielessä!!!

  VastaaPoista
 4. Juha: No inkvisiittoreillahan saattaa olla kyse lainamiehistä muutenkin ;)

  Remos: Joo ajattelinkin, että on parempi jo etukäteen selvittää, että sen on tarkoituskin näyttää sairaan tyhmältä.

  okkiW: Oikein!

  Mukavaa, että postaus herättää tunteita ja kommentteja ;)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...