tiistai 13. maaliskuuta 2012

Warhammer 40.000 @ BBC News


"There are some people who think less is more. Warhammer, conversely, believes that more is always more." 

Hyvä artikkeli BBC:ltä Warhammer 40.000:n 25v-synttärien kunniaksi.

4 kommenttia:

 1. Jännä homma, juttu alkoi ihan asiallisesti, mutta päättyi sitten harvinaisen epäammattimaisesti bashaamaan samaa mitä suurin osa foorumeista on nykyään täynnä; GW ja niiden hinnoittelumalli. Tämä on jotwnkin jo niin nähty topikki, että meikä ohittaa jo moisen ihan pelkällä olan kohautuksella. Englannin pojat takoo mieletöntä laatua ja joissain määrin jo jopa ihan kulttuuria, siinä sivussa tehden ihan hyvää bisnestä ja tulosta. Eihän ne mitään linnun maitoa myy, mutta eipä se Applekaan, joka on fanaattisten fanien ja helvetin kalliiden tuotteidensa kanssa melko identtinen yhtiö GWn kanssa. Ja minä kulutan molempien yhtiöiden tuotteita, surematta sen suuremmin hintoja, vaikka ne suolaisia ovatkin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sain kauhukuvia siitä miten GW lisää logonsa jokaisen figun rintaan ja nostaa tällä perusteella hintoja. :D

   Todellakin tuo kohta uutisesta on hieman kummallinen. Tuntuu kuin joku olisi epähuomiossa pastennut pätkän katkeraa foorumitrollia keskelle artikkelia. En ihan ymmärtänyt miksi asiaan oli pakko tarttua, jos aihe ei edes johda lopulta mihinkään. Oli vain pakko todeta ääneen jonkun haastatellun kitinä ja siirtyä eteenpäin.

   Poista
 2. Ihan jees alku mutta loppua kohden sitten meni angst rageksi koko setti. Ei varmasti anna random perus jantterille mitään kovin hyvää kuvaa varmastikaan tästä touhusta. Mutta muuten ihan jees.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toisaalta sille random perus jantterille jää varmaan enemmän mieleen vaikkapa porukkaa pieksevä pikkutyttö, kuin valitus hinnoittelusta. Kyllä tuosta varmaan tavalliselle lukijalle suht positiivinen kuva jää ja voi olla, että tuo angst pistää kaikista eniten meidän muiden harrastajien silmään kuitenkin.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...