torstai 15. maaliskuuta 2012

Inquisitorial Henchmen: Plasma Cannon Servitor

"You have 20 seconds to Comply."
Tervigonia kasailin ja siinä stuffausten ja liimausten kuivumista odotellessa ajattelin väkertää ensimmäisen Servitorin inkvisiittoreilleni. Olen lopputulokseen oikein tyytyväinen. Vielä pitäisi päättää, että teenkö muista samanlaisia vai kehitänkö jotain muuta. En ole liimannut tätä vielä alustaansa kiinni, etten suttaa lentotikkua maalatessa, joten siksi tuo on valokuvaan jäänyt vähän hassuun asentoon.


Resepti on varsin yksinkertainen. Plasma Cannon IG:n tankista. Tähtäin, torso ja aseen takaosa ovat kaikki Space Marine-tankin varustuksesta. Kypärä on viety fantasian puolelta kaaossoturin harteilta. Sen ja aseen välissä roikkuva piuha on kitarankieltä ja koko vekotin leijuu ylösalaisin käännetyn Tau Dronen avustuksella. Maustetaan lopuksi tämäkin parilla Empire Flagellant bitsillä ja teos on valmis.


Epämääräisenä yksityiskohtana läimäisin koukun servitorin selkään. Itseä viehättää sen herättämä karmiva kysymys; Roikkuuko jonkun synkän varaston telineissä näitä hirvityksiä siis lisää?

4 kommenttia:

 1. No kun tuo ajatus panna servitor leijumaan, on hyvä niin kannattaa tehdä niitä muutama. Silloin niistä yhdenmukaisen unitin. Hyvä idea ja sopivan weird inkvisiittorille ;-)

  VastaaPoista
 2. Vähän alkaa siihen taipumaan, että teen näitä pari lisää. Sopii muhivaan teemaan, kun ei ole jäämässä ainoaksi leijuvaksi jutukkeeksi mitä inkvisiittorini riveihin on tulossa ;)

  VastaaPoista
 3. Yllättävän hyvän näköinen nappi tuosta tulikin. Itse en ole kyllä keksinyt servitoreille mitään pelillistä käyttöä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse ajattelin rakennella jonkun perinteisen tulitukiryhmän 2. inkvisiittorin johdettavaksi. Tämä nyt on muutenkin virkistysprojekti, joten yksiköitä valitaan inspiraation mukaan. Työjuhtana on ihan toinen armeija sitten. (Sanoi Eldar-pelaaja Grey Knighteista...)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...